Beléd szeretett kiszemelted? Ez a viselkedés leplezi le





Néha furcsának találod? Talán nála ez a módja annak, hogy kimutassa, odáig van érted! Összegyűjtöttük, hogy melyik csillagjegy mire hajlamos, ha elcsavarták a fejét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.14.
érzelemkifejezés

Minden csillagjegynek megvannak a sajátos jegyei, amelyek csak rá jellemzőek – pozitívak és negatívak egyaránt. Ha nem jutsz dűlőre azzal kapcsolatban, hogy a kiszemelt férfi mit is érez irántad, jól figyelj, segítünk megfejteni a viselkedését!

Fotó: Shutterstock

A Kos férfi idővel és anyagias dolgokkal is kifejezi szeretetét. Ha te extra figyelmet kapsz tőle, akkor biztos, hogy elcsavartad a fejét. Minden ok nélkül meglep egy csokor virággal? A neked küldött üzenetből érezhető a törődés és ragaszkodás? Nyert ügyed van!

Egy Bika nem halmoz el senkit ajándékokkal, érzéseit inkább osztatlan figyelemmel és aktív hallgatással fejezi ki. Eltarthat egy ideig, amíg ő maga rájön, mit érez irántad, de ha végre megtörténik a beismerés, a vonzalom csak még intenzívebbé válik.

Az Ikrek pasi a szavak embere, egyedi verssel vagy inspiráló üzenetekkel lopja el a szíved. Szeret kommunikálni, de ha igazán megragadtad a figyelmét, akkor úgy érzi, hogy a lelki társává váltál.

A Rák számára a család az elsődleges, ezért ha bemutat a szüleinek, akkor komolyan gondolja a kapcsolatot. Minél jobb benyomást keltesz rokonaiban, annál valószínűbb, hogy veled képzeli el a jövőt.

Az Oroszlán férfi rendkívül kreatív, mindig azon lesz, hogy randit vagy nyaralást szervezzen. Mivel fontos számára a szépség és a jó megjelenés, ha tetszel neki, ruhákkal fog elhalmozni. Azt szeretné, ha mindketten jól néznétek ki.

A Szűz férfi imád dicsérni, ezért bókokkal varázsolja szebbé kiszemeltje mindennapjait, és támogatja szerelme karriercéljait is. Mindent megtesz annak érdekében, hogy az álmaid valósággá váljanak.

Egy Mérleg férfi tekintetéből már leszűrhető a ragaszkodás. Számára az a legfontosabb, hogy erős kötelék alakuljon ki köztetek, ezért a viselkedése elbűvölő, udvarias, elmegy érted a világ végére is.

Ha egy Skorpió kiszemel magának, lehet, hogy úgy tesz, mintha nem is érdekelnéd. Inkább a telefonjába bújik, minthogy rád pillantson, de amikor már biztos benne, hogy mit akar, akkor megpróbál többet foglalkozni veled. Fokozatosan tisztázza majd az érzelmeit!

A Nyilas férfi hajlamos gyorsan beleesni valakibe, de ilyen hamar rá is un egy kapcsolatra. Ha sikerül lekötnöd a figyelmét, akkor barátságos lesz és vidám, közös kirándulásokat szervez. Neki nem lenne gond egyedül utazni, szóval ha magával visz, az nagyon jó jel!

A Bak pasi feláldozza személyes kényelmét, hogy veled lehessen. Ha szerelmes, felajánlja, hogy elkísér orvoshoz, kimutatja a törődést. Nem irtózik a munkától, ezért ne lepődj meg, ha az otthonodban is megjavít ezt-azt.

Egy Vízöntő akkor szerelmes igazán, ha folyton valamilyen kreatív, váratlan dologgal lep meg. Kipróbálna veled egy új ételt, netán kedve támadt a vízibiciklizéshez? Egyértelműen veled akar lenni, ezért kacérkodik.

A Halak férfi rendkívül intuitív, egyből tudja, hogy mire van szükséged. Tőle azokat az ajándékokat fogod megkapni, amelyekre már régóta vágytál. Egyfajta álmodozóval van dolgod.





Ezeket olvastad már?
Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Borzalmas baleset Ceglédnél, gyerekek vannak életveszélyben

Borzalmas baleset Ceglédnél, gyerekek vannak életveszélyben

Macskafogó fantom kísért Újbudán – ügyes trükkel cserkészi be az áldozatait – Fotó

Macskafogó fantom kísért Újbudán – ügyes trükkel cserkészi be az áldozatait – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás