Egy napon halt meg a covidos pár, tinikoruk óta elválaszthatatlanok voltak





25 év házasság után, néhány óra különbséggel vesztette életét a középkorú házaspár mindkét tagja – a férj nem bízott a vakcinában, ezért a felesége sem oltatott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.02.
negyedik hullám

Tragikussá vált a dél-kaliforniai Fernandez család karácsonya, miután december 19-én néhány óra különbséggel a családfő és felesége is életét vesztette a koronavírus következményében. A 44 éves Alvaro és 42 éves felesége, Sylvia sem volt beoltva – írja a Metro.

A pár már a középiskolai évek során szerelembe esett, mikor a 15 éves Sylviának Alvaro segített az egyik házi feladatában, majd 25 éven keresztül, halálukig boldog házasságban éltek. A párnak négy gyereke született, köztük egy ikerpár.

 

Fotó: Pixabay

Alvaro, nővére elmondása szerint többféle betegsége ellenére elutasította az oltást, mert nem bízott eléggé a vakcinában. Rendszeresen bújta az internetet, hogy elég információt tudjon összegyűjteni az oltóanyagokról, de az adatokat nem tartotta elég meggyőzőnek, ezért akart még kivárni. Felesége nem volt ennyire rossz véleménnyel az oltásról, de még hezitált, hogy jelentkezzen-e az első dózisra. December közepén azonban mindketten elkapták a fertőzést, amely végül az életüket követelte.

A gyászoló család szerint nem meglepő, hogy a gyerekkori szerelmesek egy napon vesztették életüket: ha tehették, soha egy percre sem váltak el egymástól, így nem csoda, hogy távozni is együtt szerettek volna.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás