RETRO RÁDIÓ

A baloldal örül, hogy luxuséletet él a budapesti közműcégek vezére - Gyurcsány: “Én több Mártha Imrét akarok!”





A milliárdos Gyurcsány Ferenc üdvözli, hogy a millárdos “Gyurcsány-fióka”, Mártha Imre is óriási luxusban él. Kár, hogy miközben a budapesti közműcégek vezére habzsolja az életet, a főváros lejtőre került: leszereltek több ezer szemeteskukát, több tucat BKK-automatát, és százával rúgják ki a közműcégek dolgozóit. Miközben Budapestet elönti a szemét, és a város a melósokon spórol, a baloldali milliárdosok elégedetten lapogatják egymás vállát…



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.11.
Mártha Imre

Éppen kedden írta meg a Metropol, hogy Floridában is van hatalmas luxusingatlanja Mártha Imrének, a budapesti köztisztaság, közterületfenntartók, illetve a temetkezés és Főtáv teljhatalmú urának, aki ki tudja, miből óriási, több tízmilliárdos vagyont halmozott fel.

Állami cégeknél hogy lehet meggazdagodni?

Az alig 45 éves cégvezér eddigi pályafutása nagyobb részében, különösen a Gyurcsány-kormány idején és most Karácsony Gergely „jobbkezeként” is, elsősorban állami közműcégek vezetője volt. De állami cégeknél, törvényes eszközökkel hogy lehet sok-sok milliárdot megkeresni?

Gyurcsány: Mártha Imre kitűnő ember!

De a baloldalon ezzel nem törődnek. Az őt kinevező Karácsony Gergely főpolgármester hallgat Mártha Imre luxusélete és sorozatos botrányai ügyében. Megszólalt viszont Gyurcsány Ferenc!

Fotó: Magyar Nemzet/Mirkó István

És kedd reggeli posztjából kiderült: nem véletlenül nevezik “Gyurcsány-fiókának” Mártha Imrét! A baloldal igazi vezetője ugyanis megdicsérte az általa “kitalált” 45 éves milliárdost luxusélete miatt.

“Mártha Imre kitűnő ember” - írja Gyurcsány, akinek Facebook-posztja szerint Márthát “általános szakmai, emberi bizalom övezte, amikor a kormányunk alatt vezette a Magyar Villamos Műveket.”

Gyurcsány örül, hogy a Gyurcsány-fióka is gazdag

“Amit tett, az elismerésre méltó. Lehet vele vitatkozni egy sor kérdésben. De tisztességes, felkészült, okos ember. Hazafi. Gazdag ember. Nagyon. ” - írja Gyurcsány, aki így fejezi be posztját: “Hogy mire használja magánvagyonát, ahhoz nincs közünk. Én több Mártha Imrét szeretnék.”

Jachtozás, többmilliós luxusóra - így hivalkodik Mártha Imre. „Én több Mártha Imrét szeretnék” - mondja róla Gyurcsány...

Kár, hogy miközben a baloldali milliárdosok örülnek, Budapest a lejtőre került – többek között azért, mert Karácsony Gergely és a Mártha Imre által vezetett közműcégek a melósokon, a szemeteskukákon, a BKK-jegyautomatákon spórolnak...

Karácsony Gergely és kedvenc cégvezére, Mártha Imre

Ingatlanbirodalom és luxusélet

2 milliárdos Prisztás-villa, balatoni kikötő és egy másik 500 milliós villa, 60 milliós Bentley, 10-15 milliós órák, napi másfél milliós szállodaszámlák, látványos jachttúrák alulöltözött hölgyek kíséretében... Eddig ennyi látszott a fővárosi közterület-fenntartó, a Főtáv, a kertészet és temetkezés nagyhatalmú főnökének vagyonából. A Metropolhoz érkező információk szerint azonban mindez csak a „jéghegy” csúcsa: a “Gyurcsány-fióka” Mártha Imre cégeken keresztül vagy saját nevén több tízmilliárdos ingatlanvagyont halmozott fel, még Floridában is van hatalmas luxusvillája. És még ki tudja, mije...





Ezeket olvastad már?
Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás