Mutatunk pár ötletet, amivel elképesztő ajándékokat készíthetsz - Videó!





A karácsonyi ünnepek előtt mindig nagy a sürgés, forgás, emiatt egy-egy ajándék kimarad. Ha nem éppen szentestén adnád át, akkor szuper ötleteket szedtünk össze, hogy meglephess bárkit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.24.
meglepetés

Végre elérkezett a szeretet ünnepe, de sajnos sokszor ki-ki marad egy ajándék, amire aztán természetesen utolsó pillanatban derül fény. Ilyenkor még semmi sincsen azonban veszve, hiszen szuper ajándékokat lehet készíteni mindössze pár alapanyagból.

A Metropol összeszedett pár szuper ötletet, amiket egyszerűen és otthon is megtalálható alapanyagokból el is tudsz készíteni.

Angyalka

Vattapamacsból, ragasztóból, szebb fajta fonálból, fa gyöngyből és egy picike kis díszből nagyon aranyos kis angyalt lehet készíteni. Ebben a házi készítésű díszben még az a szuper, hogy bárki el tudja készíteni, hiszen nem bonyolult.

Habcsók

A legjobb utolsó utáni ajándék a habcsók, hiszen egy szép üvegben látványos és isteni ajándék lehet, ráadásul könnyen, kevés dologból és gyorsan elkészül.

Egy finom habcsókkal sosem lehet mellélőni (Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs)

A titok valójában az arányokban rejlik, vagyis fontos, hogy tojásfehérjénként 5 dkg kristálycukorral számolj. Tehát ha 3 darab tojásfehérjéből készíted az édességet, akkor 15 dkg cukorra lesz szükséged a habcsók elkészítéséhez. Ebből már jelentős adag készíthető - írja meg a Mindmegette.hu a tökéletes habcsók titkát.

Szappan

Ennek vannak könnyebb és nehezebb verzió is, de a hobbiboltok választéka igazán megkönnyíti a lehetőségeket. Egy szappan alappal, pár bőrbarát színezékkel és formákkal már nagyon ízléses és személyre szóló ajándékokat lehet készíteni bárkinek.

Ezt aztán persze mindenfélével lehet díszíteni és variálni, de íme egy picit egyszerűbb ötleteket bemutató videó.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás