Hogyan öleled meg kedvesed? Elárulja kapcsolatodat ez az érzelmes mozzanat





Szeretnél többet megtudni a különféle öleléstípusokról? Érdemes, hisz nincs olyan, amit egy odaadó összebújással ne lehetne megoldani!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.04.
érzelemkifejezés

Az ölelés a vonzalom megnyilvánulása, amely jól kifejezi a kötődést két ember között. Lehet, hogy észre sem vetted, de több formája is van, és mindegyik utal valamire.

(Fotó: Shutterstock)

Ha vállveregetésről van szó, akkor a kapcsolat a barátságról szól, jellemzően bátorításnál vagy vigasztalásnál érintkezek így az emberek. Ebből a gesztusból általában hiányzik az intimitás, nincs benne romantika.

Amennyiben egymás hátát karoljátok át, akkor a kapcsolatotok a támogatásra épül. Ez az a fajta ölelés, amelyet a partner lehangoltsága esetén szokás bevetni, mert ettől biztonságban érzi magát.

Védelmezésre utal, ha partnered vállát vagy derekát fonod át hátulról a karoddal. Ez az ölelés magas szintű bizalmat és óvó magatartást fejez ki.

Pasiként kedvesed derekára helyezed a kezed, míg ő az arcodat érinti meg vagy a nyakad köré fonja kezét? Ez a fajta érintés a szenvedélyről és a romantikáról szól! Ha régóta együtt vagytok és így ölelkeztek, akkor teljes a harmónia köztetek!

Párod a derekadnál karol át, így erősen tartva? Ez esetben olyan közel akar lenni hozzád, amennyire csak lehet. Az érintés az elengedéstől való félelmet és az együttlét iránti mély vágyat fejezi ki.

Ha kedvesed a válladnál karol át, akkor nemcsak szenvedélyes kapcsolat van köztetek, hanem egyben a legjobb barátok is vagytok. Olyan, mintha bűntársak lennétek.

Ha barátnőd hátulról a nyakadba ugrik és nyakad köré fonja a kezét, akkor a kapcsolat tele van intenzitással és vágyakkal.

Ha a felső testeteket érintitek össze, míg az alsó testrészeitek egyáltalán nem érintkezik, akkor van valamiféle távolságtartás köztetek. Egyikőtök sem vágyik az intim közelségre, ami a kiszolgáltatottságtól vagy elköteleződéstől való félelmet is jelezheti.

Ha próbálod szorosan átölelni partneredet, miközben ő olyan, mint egy rongybaba, akkor egyoldalú a kapcsolatotok. Egyensúlyhiány van köztetek, kölcsönösség nélkül viszont nem fog működni.

Amikor a kezed a másik zsebébe csúsztatod, tudod, hogy megtaláltad az igazit. A szeretet köztetek őszinte, nem kell nagy erőfeszítéseket tennetek a kapcsolat működéséért.

Ha ölelés közben is fenntartjátok a szemkontaktust, akkor lelki kapcsolatról van szó. A szerelem mély, egymás szívébe láttok.





Ezeket olvastad már?
Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Leesett a tudósok álla, ezt találták az Antarktiszon

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Századfordulós polgári ház vált patkánytanyává Budapest belvárosában – Videó

Borzalmas baleset Ceglédnél, gyerekek vannak életveszélyben

Borzalmas baleset Ceglédnél, gyerekek vannak életveszélyben

Macskafogó fantom kísért Újbudán – ügyes trükkel cserkészi be az áldozatait – Fotó

Macskafogó fantom kísért Újbudán – ügyes trükkel cserkészi be az áldozatait – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás