Nem nyert a lottón, feldarabolta az anyját





A férfi szerint az anyja volt az ördög, ezért követte el a gyomorforgató gyilkosságot. Utána talpig véresen követelte a nyereményét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.06.
brutális bűncselekmény

Egy bárddal gyilkolta meg és darabolta fel 59 éves édesanyját egy 41 éves férfi az angliai St. Ives-ben. Ernest Grusza azt állítja, azt hitte magáról, ő Jézus, az anyja pedig az ördög, ezért végzett vele, majd a testrészeit a hűtőbe rejtette – írja a The Sun.

 

(Forrás: Pixabay)

Az igazság azonban nem biztos, hogy ez. A mentálisan zavart Grusza a gyilkosságot megelőzően a közeli boltba ment, hogy bezsebelje az Euromillions jackpot szerencsejátékon nyert nyereményét. Azonban mikor az eladó közölte vele, hogy nem nyert semmit, Grusza dühbe gurult, agresszívan viselkedett, de mielőtt kihívták volna a rendőröket, hazament. Hazaérve egy bárddal lefejezte az anyját, aki az ismerősök elmondása szerint egy ideje már szabályosan rettegett az egyre bizarrabbul viselkedő fiától. A gyilkosság után a férfi talpig véresen újra megjelent az üzletben a nyereményét követelve. A halálra rémült alkalmazottak azonnal értesítették a rendőröket, akik az áldozat maradványait rövidesen megtalálták a hűtőben.

Grusza elmondása szerint semmire sem emlékszik a gyilkosságból, de abban biztos, hogy nem előre eltervezett módon hajtotta végre. A férfit valószínűleg kényszer-gyógykezelésre ítélik, mert az előzetes orvosi vizsgálatok alapján nem beszámítható.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás