Felrobbantotta a netet a világ legrosszabb randija, ezt tette a fiú





A társkereső applikáción a randipartner még teljesen normálisnak tűnt, azonban a találkozójukon az első pillanattól fogva sokasodtak az intő jelek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.23.
különc

A legtöbb embernek már volt része félresikerült randevúban, de olyan borzalmasban, mint Elyse Myersnek, valószínűleg csak keveseknek. A fiatal nő TikTokon számolt be arról, hogy egy társkereső alkalmazáson keresztül megismert partnere végig különösen viselkedett, de a pontot akkor tette fel az i-re, mikor rendelt 100 tacót – Elyse kontójára!

Az appon keresztüli csetelést megunva Elyse és a férfi abban egyeztek meg, hogy első randijukon a férfi elviszi egy gyorsétterembe vacsorázni a lányt. A férfi házánál találkoztak, azonban ott már rögtön közölte, hogy nem találja slusszkulcsát, ezért Elyse autójával indultak el a Taco Bell nevű gyorsétteremhez, és úgy döntöttek, elvitelre kérik az ételt – írja a Daily Star.

 

Illusztráció (Pixabay)

Előbb Elyse adta le a rendelését a drive-thru soron, majd partnere, aki a lány legnagyobb meglepetésére 100 tacót rendelt. Ezek után színlelt riadalommal közölte Elyse-szel, hogy otthon felejtette a pénztárcáját, így a lány fizette ki a 149 dollárt (közel 47.000 forintot) a gigantikus rendelésért.

Bár Elyse tudja, hogy ekkor kellett volna elmenekülnie, mégis maradt, és a 100 tacóval visszaautóztak partnere otthonához, ahol síri csendben kezdték el elfogyasztani a vacsorájukat, amelyek beterítették az egész asztalt, de még két széket is. Ezt követően lejött hozzájuk a fiú apja is, és a randevúval mit sem törődve becsatlakozott a fiatalokhoz, kérés nélkül kezdte el pusztítani a tacókat, még le sem ült az evéshez. A vacsora után pedig megkérdezte a lányt, hogy szeretné-e megnézni a stúdióját – Elyse ekkor mentette ki magát a kínos szituációból, és hazamenekült, miután közölte partnerével, hogy soha többé nem fogja látni.

Elyse videós beszámolója felrobbantotta a netet, 2,3 millióan like-olták, és sokan azt is biztosra veszik, a lány soha többé nem fog tacót enni.





Ezeket olvastad már?
Rajtol a Belvárosi Kutyafesztivál: nem hiszed el, ki lesz a sztárvendég – Fotók

Rajtol a Belvárosi Kutyafesztivál: nem hiszed el, ki lesz a sztárvendég – Fotók

A kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás