Felfoghatatlan tragédia: iskolai focimeccsre ment ki a 8 éves kislány, holtan esett össze





Egy iskolák közötti mérkőzésen történt a tragédia, a kislány életét már nem lehetett megmenteni, nővére is megsérült.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.05.
gyilkosság focimeccs lövöldözés

A kórházban vesztette életét a 8 éves Fanta Bility, aki a nővérével és az édesanyjával nézőként vett részt egy pennsylvaniai iskolai focimeccsen. Az eseményre rendőrök is elmentek, és mikor az irányukba ismeretlenek több lövést is leadtak, a rendőrök egyike a tüzet viszonozva eltalálta Fanta mellkasát is - írja a New York Post.

 

Fotó: Pixabay

A rendőrségi nyomozás szerint ismeretlen vagy ismeretlenek több lövést is leadtak a közönség soraiban található három rendőrre, akik erre viszonozták a tüzet. A pánik azonban már az első lövések hangjára kitört, a játékosok és a szurkolók, közel 200 ember menekülni kezdett, így történhetett meg, hogy a lövöldözésben hárman megsérültek, Fanta pedig életét vesztette. A vizsgálat kiderítette, hogy a halálos lövést nagy valószínűséggel az egyik rendőr adta le, akárcsak a nővérét és a másik két nézőt megsebesítőeket.

A lövöldözést követően a rendőrség három embert is őrizetbe vett, de később mindhármukat elengedték, mert ártatlannak bizonyultak. A lövöldözőket azóta is keresik, ehhez a lakosság segítségét is kérték.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás