Szívszorító dráma, hasában egy késsel kért segítséget a fiatal lány





A 18 éves Ausztráliában élő lány édesanyjától ment haza éppen csak elintézni valamit, nem sokkal később már a barátnőjét hívta kétségbeesetten.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.22.
Szívfájdalom

Cameila Thomas egy átlagos anya-lánya estét tervezett tölteni szülei házában, ám valamiért hazaugrott a saját lakásába, ahol a párjával élt. Anyja, Corneli Minnaar elmondta, végig a telefonjára tapadt, majd délután 3 körül felpattant, és azt mondta haza kell mennie ,,valamit elrendezni”. Ekkor még az anyuka nem tudta, hogy Cameilát, aki elmondása szerint egy ,,napsugár volt”, nem látja többé – ír a szívfájdító történetről a Daily Mail

A lány egy órával később pánikban hívta fel egy barátnőjét azzal, hogy hason szúrta magát, és arra kérte, azonnal vigye a közeli kórházba. Barátnője rögtön a segítségére indult, ám azt már nem sikerült megtudnia, mi is történt igazán, mert Cameila elájult az autóban. A taxisofőr azonnal hívta a mentőket, akik sietve elszállították az eszméletlen lányt, de túl sok vért vesztett, és már nem lehetett megmenteni.

A rendőrség egyébként az öngyilkosságon kívül azt is felvetette, hogy Cameila 17 éves barátja keze lehet a dologban, akinek már volt korábban rendőrségi ügye.

A háromgyermekes anyuka teljesen összetört, és nem tudja elfogadni, hogy meghalt a lánya, ráadásul saját magát hibáztatja, amiért hagyta elmenni az incidens napján.

,,Nagyon szomorú, hogy egy ennyire gyönyörű gyermeket elvesztettünk, állandóan az jár a fejemben, hogy nem kellett volna hazaengednünk” – mondta kétségbeesetten Corneli.

A lánynak sok barátja volt, és anyukája elmondása szerint ,,mindenki szerette”. Ismerősei gyönyörű sorokkal búcsúztak tőle.

,,Szeretlek te gyönyörű lány. Nyugodj békében angyal” – írták.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás