Óriási, amit kisütött a magyar étteremlánc, ingyen pizzát adnak oltásért cserébe





A gyorséttermi láncnál ingyen pizzaszelettel honorálják, ha valaki oltás után látogat el hozzájuk, de persze még ezzel sem lehet mindenkit boldoggá tenni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.31.
szuper ötlet

Mindenki ingyen pizzaszeletre jogosult, aki az oltása után 24 órával ellátogat az egyik hazai pizzás üzletlánc bármelyik éttermébe. Az akciót a közösségi felületeiken hirdették meg, de az oltásellenesek még itt is képesek voltak „csatába szállni„, hogy a saját igazukat hangoztassák. Egy férfi úgy gondolta, majd ő jól megmondja a véleményét a nem mindennapi akcióról, ám a többi kommentelő elég gyorsan „helyretette” őt.

A hazánkban eddig páratlan ötletről Friedman Victort, a Pizza Me egyik alapítóját kérdezte a Metropol, aki pontosan elmondta, hogy miért tartja az egészet egy szuper akciónak.

„Az az igazság, hogy külföldön láttam hasonló kezdeményezést és nagyon megtetszett. Úgy voltam vele, hogy Magyarországra is kellene egy hasonló, így belevágtunk. A költségekkel nem is számoltam, hiszen egy újabb hullám többszörösen veszteségesebb lenne, mint ez az akciónk” - mondta Victor, aki érthetően nagyon szeretné, hogy elkerüljük a 4. hullámot. Ezért úgy döntöttek, az ingyen pizzaszelet nem csak az első oltáson átesetteket érinti.

„Bármelyik oltás utáni igazolást elfogadjuk. Mindegy hányadik és melyik vakcina, csak koronavírus elleni oltás legyen. Ráadásul minden üzletünkben lehet élni ezzel a lehetőséggel. Még vidéken is” - magyarázta.

„Úgy gondolom, hogy már akkor is megérte ez az egész, ha valakinek csak egy kis lökést ad, hogy beoltassa magát. Bizakodom benne, hogy mások is követik majd a példánkat” - reménykedik a tulajdonos, aki elárulta, hogy egyelőre még nem sokan éltek a lehetőséggel, de reméli a média segít abban, hogy még többen érdeklődjenek majd.

„Azzal kapcsolatban, hogy meghosszabbítjuk-e az akciót, mi sem tudunk semmi pontosat.” - tette hozzá.

https://www.facebook.com/pizzame.hu/photos/a.474706125998395/2361767277292261

 





Ezeket olvastad már?
Újra gázolt a vonat, menekítették az utasokat

Újra gázolt a vonat, menekítették az utasokat

Mi a szösz: Kiakadtak a budapestiek a várost elárasztó vattaszőnyegtől

Mi a szösz: Kiakadtak a budapestiek a várost elárasztó vattaszőnyegtől

Európa egyre közelebb a nukleáris háborúhoz

Európa egyre közelebb a nukleáris háborúhoz

Müller Péter is megkapta a Gondosórát

Müller Péter is megkapta a Gondosórát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás