RETRO RÁDIÓ

A vírus miatt kómába került, ordítva ébredt a járványt legyőző nő

Csodával határos módon gyógyult fel a nő, akinek az orvosai már a legrosszabbra készítették fel a családját.Megosztás
Szerző: metropol
2021.08.21. 08:00
csodás felépülés

Kómából ordítva riadt fel az angol nő, akinek az utolsó emléke annyi volt, hogyha nem megy az orvosával, akkor meg fog halni. Christine Smith azt hitte, hogy egyszerű tüdőgyulladása van, de az állapota egyre súlyosabb lett – számolt be a The Mirror az elképesztő esetről.

„Először azt hittem, hogy csak valami mellkasi fertőzésem van, de nem tudtam abbahagyni a hányást, ezért hívtam a mentőket, akik azonnal beküldtek a kórházba” – mesélte a nő a betegsége első pillanatait.

Christine-t letesztelték, és ekkor derült ki, hogy koronavírusa van. Négy napig folyamatosan egy kórteremben tartották, ahol végig figyelték az oxigénszintjét, és ő végig úgy érezte, hogy egyre javul az állapota, de ekkor óriási meglepetés érte őt.

„Csak arra emlékszem, hogy felébredek, és az orvos azt mondja nekem: »gyere velünk most, különben meg fogsz halni!«. ​​Ezek után nem emlékszem semmire ” – emlékszik vissza a 36 éves nő, akinek innentől már a családja mesélte el, hogy mi történt vele ezek után.

Lélegeztetőgépre került

Christine állapota gyorsan romlott, ezért az intenzív osztályra került, ahol lélegeztetőgépre helyezték. Az orvosi személyzet felhívta a családot, hogy figyelmeztesse őket a lehető legrosszabbra.

„Ha most nem helyezzük mesterséges kómába, akkor meg fog halni” – mondták a családnak az orvosok, akiket arról tájékoztattak, hogy 7–10 napig kómában lesz a vírussal fertőzött hölgy.

„A harmadik nap után felhívták anyámat, hogy beszéljen hozzám, hátha felismerem a hangját, amitől felébredek, de nem tettem” – mesélte a kómából felébredt asszony.

Mindenki tapsolt és nevetett

Majd csodával határos módon napokkal később magától felült az ágyán és ordítani kezdett.

„És akkor egy nap arra ébredtem, hogy hisztérikusan kiabálok, hogy »telefonálj anyunak«, illetve, hogy »Életben vagyok! Életben vagyok!« – idézte fel az első emlékeit a hősnő, aki ekkor még nem is tudta, hogy milyen súlyosan érintette a koronavírus a szervezetét.

„Az összes ápolónő tapsolt és az egész folyosó nekem szurkolt, nagyon megható volt” – tette hozzá.

Boldog befejezés lett a vége

A barátja a kómából ébredés után nem sokkal megkérte Christine kezét. És most, a temetés megtervezése helyett az esküvőre készülhet az egész család.

Ezeket olvastad már?
Videóra vették az utolsó pillanatokat, túlélő nélkül találtak rá a roncsokra

Videóra vették az utolsó pillanatokat, túlélő nélkül találtak rá a roncsokra

Halálos gázfelhő jelent meg egy uszodában, rengeteg óvodás került kórházba

Halálos gázfelhő jelent meg egy uszodában, rengeteg óvodás került kórházba

Szívmelengető: vendégek érkeztek a rákbeteg Dzsesszikához

Szívmelengető: vendégek érkeztek a rákbeteg Dzsesszikához

„Azt mondta, minden rendben lesz” – pincérnő fojtotta folyóba a szerelmes Csabát

„Azt mondta, minden rendben lesz” – pincérnő fojtotta folyóba a szerelmes Csabát

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás