RETRO RÁDIÓ

Apja karjaiban halt meg a kislány, szívszorító, mit tett a bátor anya

A 2 hónapos kislánnyal bölcsőhalál végzett, a gyászoló szülők most megható módon más piciken és anyukákon kívánnak segíteni.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.08.07. 20:20
anyatej bölcsőhalál adomány

Közel 21 liter anyatejet adományozott az az anyuka, aki nemrégiben bölcsőhalál miatt elvesztette 2 hónapos kislányát, Eloise-t. A 29 éves Arabella Grady és 32 éves férje, Michael ezen kívül kislányuk testét is felajánlották a tudósoknak annak érdekében, hogy más szülőknek ne kelljen elszenvedniük azt a veszteséget, amely őket érte - írja a Tyla.

Eloise koraszülöttként jött világra áprilisban, öt hetet kórházban kellett töltenie, mielőtt a szülők hazavihették volna Los Angeles-i otthonukba. Nem sokkal később azonban a kislány bölcsőhalál miatt életét vesztette, mikor apukája a mellkasán nyugtatta, az orvosok pedig már nem tudták újraéleszteni.

 

Fotó: Pixabay

„Láttam, hogy a nővérek és az orvosok is sírnak. Azt hittem, ez csak egy rémálom” - nyilatkozta megtörve a fodrászként dolgozó Arabella, aki azt is elmondta, az élete már sosem lesz olyan, mint régen, egy része Eloise-zel együtt meghalt.

Míg a kicsi élt, Arabella órákat töltött az anyateje lefejésével, az adagokat az erre a célra szánt tasakokban mindig lefagyasztotta, hogy amennyiben a kicsinek szüksége lenne rá, fel tudja használni őket. Eloise halála után, mikor kinyitotta a fagyasztót, az jutott eszébe, hogy több időt töltött a fejéssel, mint amennyit a lányával, és nem szerette volna, ha a gyásza miatt mindez kárba veszne. A kórházban hallott olyan szervezetekről, amelyek adományba kapott anyatejet osztanak ki rászoruló anyáknak vagy a kórházak koraszülött osztályának, és már tudta is, mit kell tennie: 21 liter anyatejet adományozott egy ilyen szervezetnek.

Ezen felül a szülők abba is beleegyeztek, hogy Eloise testét az orvosok és kutatók felhasználják a bölcsőhalál okainak kutatásában, hogy ezzel is megelőzhessék a további hasonló eseteket. Michael pedig magára tetováltatta a kislány kezének lenyomatát, pont oda, ahol a halála pillanatában a mellkasán nyugodott.

Ezeket olvastad már?
Szívszaggató, hol találták meg az eltűnt kisfiút

Szívszaggató, hol találták meg az eltűnt kisfiút

Tragédia a színházban: a közönségre szakadt a tető

Tragédia a színházban: a közönségre szakadt a tető

Ötévesen szólalt meg Szofika, aki először mondta ki: anya!

Ötévesen szólalt meg Szofika, aki először mondta ki: anya!

„Szemünk előtt égett le a házunk” – sírva nézték a kisgyerekek a mindent elborító lángokat

„Szemünk előtt égett le a házunk” – sírva nézték a kisgyerekek a mindent elborító lángokat

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás