Kínos tények derültek ki, mégsem mondott igazat Szerhij Rebrov?





Kínos magyarázkodásba kezdett Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője, azonban lehet, hogy mégsem mondott igazat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.03.
KÍNOS

A Fradival három bajnoki címet szerző vezetőedző Kubatov Gábor elnök elmondása szerint már februárban jelezte, élő szerződése ellenére nem kíván a klubnál maradni, nyáron távozna. Rebrov most arról panaszkodik, hogy csak szóban elégedetlenkedett, jönne vissza dolgozni, ugyanakkor a klubnak papírja is lehet a felmondásról. A Ripost most újabb információk birtokába jutott, melyek azt sugallják, Rebrov már régen eldöntötte, hogy menni akar.

A portál úgy tudja, hogy Rebrov márciusban felmondta XI. kerületben lévő lakásának bérleti szerződését. A 250 négyzetméteres, panorámás luxuslakást egyébként Dirk Gerkens-től, a TV2 volt vezérigazgatójától bérelte.

Ebben a lakásban élt évekig Rebrov

Aston Martin DB9 típusú gépkocsiját ugyancsak márciusban hazavitette Ukrajnába, ez is azt jelzi, hogy a szakember nem tervezett hosszútávon Budapesten maradni. Okkal hitt a távozásban, mivel arról lehetett hallani, hogy ukrán és török csapatok vinnék őt. Azonban egyelőre egyetlen csapat sem szerződtette.

Mindeközben a Ferencvárosnak készülnie kell a következő szezonra, ezért új edző után néztek. A hírek szerint az osztrák Peter Stöger érkezhet.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás