Undorító, a tanár nemcsak követni kezdte a fiatal lány erotikus oldalát, de a tettek mezejére is lépett – Videó

Feszélyezve érezte magát a 22 éves lány, miután középiskolai tanára előfizetett az erotikus oldalára, de az még jobban megdöbbentette, ami ezután következett.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.26.
kellemetlen helyzet

Elképesztően kínos felfedezésre jutott a 22 éves Rara, azaz Richelle Knupps. A szőke szépség létrehozott egy erotikus oldalt az OnlyFansen, majd új feliratkozói között rábukkant régi tanárára.

Sőt, ezután a férfi még tudta fokozni a megdöbbentő szituációt. Rara közösségi oldalán elárulta, hogy a középiskolás tanára ezután felkereste őt, és azt mondta neki, hogy „mindig is tudta, hogy ő különleges.” A TikTokon megosztott videóban, amelyet azóta több mint 200 ezren néztek meg, azt mondja: „Azt hiszem, kényelmetlenül érzem magam... Azt hiszem, lehet, hogy törölni fogom az oldalam, ha ezt csináljuk„.

Az emberek egyébként ugyanúgy megdöbbentek, mint Rara. Több százan kommenteltek a posztjához, és sürgették, hogy szóljon az iskolának. Egyesek a volt tanár üzenetét egyenesen hátborzongatónak tartották – írja a The Sun.

„Tudom, hogy nem szegett meg semmilyen törvényt (amiről tudtok), de sürgősen szóljatok az iskolának. Tudatosítani kellene bennük, hogy potenciálisan középiskolás lányokat nézegethet így. Legalább szemmel kéne tartaniuk ezt a fickót” – írta az egyik aggódó hozzászóló.

Egyébként nem először fordulnak elő hasonló furcsa esetek az OnlyFans-oldalon. Egy másik erotikus modell azt írta, őt a gimis kórusvezetője követte be. Míg valaki azt írta, a középiskolai legjobb barátjának az apja iratkozott fel az oldalára.

Top hírekHírlevél-feliratkozás