RETRO RÁDIÓ

Abszurd, de igaz történet: tigrissel menekült a gyilkossággal vádolt Victor Hugo – Videó!





Ha nem látnánk, nem is hinnénk el. A körözött férfi mégis egy bengáli tigrissel menekült a rendőrök elől.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.11.
hihetetlen történet

Nem mindennapi, hátborzongató esetről számoltak be a texasi Houston városából. Egy kertvárosi szomszédságból Jose Ramos volt az első, aki vasárnap este 20 órakor észrevett egy az utcán sétálgató nagymacskát. Gyorsan levideózta a ragadozót, amit feltöltött a közösségi médiacsoportjukba, majd tárcsázta a 911-es segélyhívót.

„Nagyon ijesztő volt, mert ez egy nagyon családcentrikus közösség, sok gyerek és kisbaba szokott sétálni az utcán. A helyiek folyton fogják a gyerekeiket és a kutyájukat és sétálnak egy nagyot. Szóval az első dolog az volt, ami az eszembe jutott, hogy figyelmeztetnem kell mindenkit a veszélyre” – nyilatkozta Ramos a Crime Online oldalának.

A garázdálkodó tigrisről elsőként egy szabadnapos rendőr szerzett tudomást. S mivel a közelben volt, azonnal odasietett. Wes Manion amint meglátta a vadmacskát támadásra készen, fegyvert rántott. Ekkor jött ki egy férfi a házából azt kiabálva a rendőrtisztnek: „Ne lőjétek le! Ne lőjék le!”

„Az utolsó dolog, amit akartam, hogy lelőjem a tigrist. Nem tűnt agresszívnek” – tette hozzá Manion. Ezzel egyidejűleg a házából megjelenő férfi megpróbált távozni „kis kedvencével”. Beterelte a ragadozót a Jeepjébe, majd elhajtott a helyszínre érkező rendőrök orra elől.

Ekkor tudták meg, hogy a tigris tulajdonosa a mindössze 26 éves Victor Hugo Cuevas, aki történetesen egy korábbi gyilkosság gyanúsítottja, és csak óvadék ellenében lehetett szabadlábon. Mivel ilyen méretű egzotikus állatot tartani vétség a városban, ezért a rendőrség visszavonta az óvadék nyújtotta szabadságát és elfogták a bűnözőt.

„Nem az állat hibája, hanem a tenyésztőé. Ez elfogadhatatlan. Ennek egyáltalán nem szabadna megtörténnie” – mondta az ügyben illetékes rendőrtiszt, aki reméli, hogy az állat épségben jó helyre kerül.





Ezeket olvastad már?
Most érkezett: Döbbenetes baleset történt a Richter Florian Cirkusz halálgömbjében

Most érkezett: Döbbenetes baleset történt a Richter Florian Cirkusz halálgömbjében

Péntektől újabb, jelentős árváltozások lesznek a benzinkutakon

Péntektől újabb, jelentős árváltozások lesznek a benzinkutakon

Szülők figyelem: fontos, gyerekeket érintő határidő ketyeg mától!

Szülők figyelem: fontos, gyerekeket érintő határidő ketyeg mától!

Ma is könnyen elázhatunk, de van rosszabb hírünk is

Ma is könnyen elázhatunk, de van rosszabb hírünk is

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás