Kiderült, miért dobta fel Curtis testvérét a Katzenbach-gyilkosság gyanúsítottja





Az énekes testvérét május 11-én vitték el a kommandósok, és azzal gyanúsítják, hogy egy üzleti vitát követően bűntársaival egy vadásztelekre csalták, meggyilkolták, majd elásták a volt labdarúgót.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.26.
tisztázás

Jelenleg Curtis testvérét, Sz. Lajost, valamint L. Istvánt a gyilkosság elkövetésével gyanúsítják, harmadik társukat, H. Lászlót pedig felbujtással a Katzenbach Imre ellen elkövetett gyilkossággal kapcsolatban.

Korábban a Metropol már megírta, az MTK egykori labdarúgója különböző gazdasági bűncselekményekben vett részt strómanként, majd a főnökei 500 millió forintjával meglépett, és meg is zsarolta őket azzal, hogy vagy benyelik merész tettét, vagy kipakol a hatóságoknak. A Bors úgy tudja, a 2009-ben eltűnt volt labdarúgó közeli barátja volt H. Attilának, aki H. László megbízására kiadta a parancsot a sportoló likvidálására.

A Blikknek most megszólalt H. Attila ügyvédje, aki a lapnak részletesen beszélt védencéről, illetve, hogy – a találgatásokkal ellentétben – mit és miért tett.

Sz. Lajos korábban akkora sztárokat kísért, mint Ronaldinho (Fotó: Facebook)

„Előre tisztázzuk, hogy védencem nem bosszúvágyból nevezte meg Katzenbach Imre gyilkosait, egyszerűen nem volt más választása. Volt olyan pillanat, amikor úgy nézett ki, hogy egyedül őt gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével, és nem kizárt, hogy élete végéig börtönben marad. Ki az, aki ezt szó nélkül tudomásul vette volna, az igazságról pedig hallgat, mint a sír? Attila kényszerhelyzetben volt, amiben hozott egy észszerű döntést. Jól ismerte Imrét és az elkövetőket is, és egyszerűen elmondta a rendőröknek, amit az ügyről tudott. A másik fontos sarokpontja a történetnek, hogy ő nem vádalkut kötött, ahogy ez sokszor elhangzott már, egyszerűen annyit kért: az ítélete megállapításakor az együttműködését vegyék figyelembe„ – magyarázta a lapnak dr. Asztalos Péter.

A Blikk arról ír, hogy újabb csavar az ügyben, hogy Katzenbach eltűnése után Attila gyakorlatilag a helyébe lépett, összeköltözött a focista feleségével, és együtt nevelték a nő gyermekét. Azt azonban nem árulta el a reménykedő asszonynak, hogy pontosan tudja: Imre soha nem jön már haza, hiszen régen halott.

„Arról fogalmam sincs, hogy a pár sorsa hogyan alakul majd, az azonban biztos, hogy egyelőre tartják a kapcsolatot. Imre felesége akkor sem hagyta el Attilát, miután kiderült, hogy tudott férje megöléséről. Sőt, Attila most azt szeretné, ha a nőt és a lányát megvédené a rendőrség, hiszen nem kizárt, hogy támadás érheti őket. Reméljük, az asszony és gyermeke meg is kapja ezt a hatósági védelmet” – vélekedett dr. Asztalos Péter.

 





Ezeket olvastad már?
„Két élet munkája ment tönkre” – Renáta miskolci házát egyszerűen ellopták

„Két élet munkája ment tönkre” – Renáta miskolci házát egyszerűen ellopták

Hatalmas lyukat találtak a Földön, a mérete még a kutatókat is meglepte

Hatalmas lyukat találtak a Földön, a mérete még a kutatókat is meglepte

Nincsenek szavak: ez vezetett a két emberéletet követelő kamionbalesethez

Nincsenek szavak: ez vezetett a két emberéletet követelő kamionbalesethez

Tejútrendszer, Szaturnusz, meteorok – ilyen csodát nem sokat látsz évente az égbolton

Tejútrendszer, Szaturnusz, meteorok – ilyen csodát nem sokat látsz évente az égbolton

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás