Kedvezményekkel várja az egészségügyi dolgozókat ez a szállodalánc





Óriási kedvezményekkel készül a szállodalánc az újranyitás kapcsán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.29.
Újranyitás

Május 7-től kezdőden megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, három hotel all inclusive akciót is kínál vendégeinek a következő időszakban - olvasható az OPUS GLOBAL és a Hunguest Hotels közös közleményében.

A szállodalánc, a társadalmi felelősségvállalás jegyében, egyedülálló módon kívánja kifejezni köszönetét a koronavírus-járvány elleni küzdelemben megfeszített munkát végzőknek: az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre szóló két éjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodákba. Ezen túl az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három hét során történő foglalás esetén 2021. december 17-ig. Az egészségügyi kedvezmény az érkezéskor bemutatandó munkáltatói igazolással vehető igénybe, a dokumentum letölthető a Hunguest Hotels weboldaláról.

Mint ismert, ahogyan elérjük a 4 millió beoltott személyt további enyhítések léphetnek életbe többek között kinyithatnak a hotelek is. Fontos, hogy csak azok mehetnek a hotelekbe és vendéglátóhelyek belső tereibe, akik rendelkeznek vakcinaigazolvánnyal!

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás