Zacher Gábor: Olyan sok a beteg, mintha minden nap egy tömegbaleset történne

Egyre nagyobb teher van az egészségügyön, vannak olyan kórházak, ahol már az utolsó ágyakat sikerült elcsípnünk – tudta meg a Metropol a mentősként is dolgozó orvostól.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.15.
koronavírus

Az elmúlt egy évben a koronavírus teljesen új kihívás elé állította az egészségügyet. Amikor pedig már azt hittük, hogy végre fellélegezhetünk, beköszöntött a harmadik hullám, ami minden eddiginél intenzívebb.

A sürgősségi szakorvos szerint, az orvosok és az ápolók mindent megtesznek, de a korlátozások feloldásához a fegyelmezett magatartás is elengedhetetlen.

A szakember úgy véli. hogy a harmadik hullám pont a névnapján, március 24-én tetőzhet, addig is fokozott óvatosságra int mindannyiunkat.

Nem arról van szó, hogy korábban ne találkoztunk volna légzési elégtelennel vagy súlyos sérülttel, de most olyan sok a beteg, mintha minden nap egy tömegbaleset történne. Máskor csak ritkán történik olyan eset, amelyben egyszerre száz ember sérül meg” – árulta el dr. Zacher Gábor.

Zacher Gábor / Fotó: YouTube

Ha kíváncsi vagy, hogy a toxikológus miért haragszik a vírustagadókra és miért gondolja azt, hogy a Covid-fertőzésnél minden csak jobb lehet, látogass vissza holnap oldalunkra, vagy keresd a keddi Metropol újságot terjesztőinknél.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás