Megdöbbentő, ezt tette három női utas az Uber taxi sofőrjével – Videó





Nem akart maszkot viselni egy nő, ezért rátámadt az Uber-sofőrre. Szegény vezető megpróbáltatásai ezzel még nem értek véget, végül rendőrségi ügy lett az eset kapcsán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.15.
taxis szájmaszk

Döbbenetes eset történt Kaliforniában egy Uber-sofőrrel múlt hétvégén. A férfit csak azért érte atrocitás, mert megkérte az utasát, hogy viseljen szájmaszkot. Subhakar Khadka autójába három hölgy akart beszállni, azonban egyikük nem viselt maszkot. Amikor az Uber-sofőr saját egészségét féltve megkérte, hogy tartsa be a szabályt, a három nő harciasan kezdett viselkedni. A férfi még egy benzinkútnál is megállt, hogy utasa vehessen magának egy maszkot, de az nem volt hajlandó kiszállni, sőt ezután mindannyian még ellenségesebbé váltak.

Többször is ráköhögtek Khadkara, lefújták paprikasprével, elvették tőle a telefonját és vezetés közben ütlegelték is. Viselkedésükkel a nők nemcsak saját, de az ártatlan sofőr testi épségét is veszélyeztették. A férfi később a rendőrségnek azt mondta, nem tett semmit azért, hogy így bánjanak vele. „Nem mondtam nekik semmi sértőt vagy rosszat. Nem káromkodtam, mert engem, így neveltek. Nem ütöttem vissza, ezért nem is voltak hajlandóak kiszállni a kocsimból” — mondta a sofőr a Crime Online oldalának.

Khadka, aki eredetileg nepáli származású, elmondta, hogy szerinte a támadás faji indítékú lehetett. Ugyanis miután megszólalt az akcentusán, a nők egyből azt gondolhatták, hogy nem helyi, és ezért könnyen fölénybe kerülhetnek vele szemben.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás