Ezért nem kellett volna aludni fizikaórán, újabb rémhírt cáfolt meg Dr. Novák Hunor





A gyermekgyógyász több közhiedelemről is lerántotta a leplet és elárulta mi a valóság. Most a vakcinákban állítólag elrejtett mikrochipekről és a szájmaszkokban rejtőzkődő férgekről fejtette ki a véleményét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.31.
álhírek levadászva Novák Hunor

A kedvelt gyermekgyógyász és „álhírvadász” gyakran készít videókat a koronavírussal kapcsolatos téveszmékről és a valódi tényekről. Most legújabb Facebook-posztjában két gyakran hangoztatott álhírről rántotta le a leplet.

Az egyik, hogy a szájmaszkokban „férgek” találhatóak, a másik pedig, hogy a vakcinákban mikrochip található, amit beültetnek az emberek szervezetébe.

„Nem létezik olyan emberben kárt okozó parazita, féreg, amit a „leleplező” videóban bemutattak. Az apró szövetszálak időnként észlelhető mozgása a fizika órai tananyagban keresendő: hőváltozás, statikus elektromosság és légáramlat stb. Egy féreg nem is így néz ki - utólag látszik, miért nem volt jó ötlet amőbázni és aludni a fizika - biológia órákon„ - írta bejegyzésében dr. Novák Hunor.

Dr. Novák Hunor: A vírus- és járványtagadók tevékenysége emberéleteket követel

Az orvos kifakadt a pletykáknak hitelt adó emberekre, akik áltudományos összeesküvés-elméleteket terjesztenek. Nekik még le is egyszerűsítette az üzenetét.

„A maszkban nincsenek férgek, nanorobotok. A védőoltásban nincsen mikrocsip. A maszktól nem kap széndioxid-mérgezést és nem okoz oxigényhiányt”- fejtette ki véleményét az orvos.

„Egyes vakcinák végén nem „trükkös, görbe a tű”, hanem visszapattintható vagy visszahúzható tűvédő van rajta, ami védi az oltó személyt, hogy oltás után megszúrja magát véletlenül„ (Fotó: Youtube)

Dr. Novák Hunor a józanság hangjaként szólalt fel egy világban, ahol sajnos a féligazságok és az érzelmekre ható hamis vezényszavak hangosabbak, mint a szakemberek által elmondott tények.

„A vírus- és járványtagadók tevékenysége emberéleteket követel. Ne dőljön be nekik, használja a józan eszét és kövesse az embereket gyógyító, betegellátásban vagy kutatásban jártas szakemberek javaslatait! Viseljen maszkot és amint lehet oltassa be magát: bármelyik vakcina jobb, mint a várakozás, és a betegség elkapásának kockázata„ - foglalta össze mondanivalóját dr. Novák Hunor a posztjában.

Az orvos bejegyzését itt tekinthetik meg:

 





Ezeket olvastad már?
Örülhetnek a magyarok: árzuhanást jelentett be a SPAR

Örülhetnek a magyarok: árzuhanást jelentett be a SPAR

Rendkívüli: holttest Szentesen, végrehajtót késelhettek halálra

Rendkívüli: holttest Szentesen, végrehajtót késelhettek halálra

Hihetetlen dolog derült ki az elkövetkezendő napok időjárásáról

Hihetetlen dolog derült ki az elkövetkezendő napok időjárásáról

Kész csoda: három és fél méteres aligátor szájából menekült meg a gazdi

Kész csoda: három és fél méteres aligátor szájából menekült meg a gazdi

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás