Szörnyű baleset, egy kislány halt meg az M6-oson

Két autó ütközött össze kedd este Adony térségében.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.03.
tragédia

Halálos baleset miatt lezárták az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalát Adony térségében kedd este - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták: az 55-ös kilométernél két személygépkocsi ütközött. Az egyik autó utasa a helyszínen életét vesztette.

Teljes útlezárás mellett folyik a helyszínelés és a műszaki mentés. Az arra közlekedők a 6-os főúton, Kulcs irányába kerülhetnek.

A Deltahírek információi szerint állatorvostól tartott hazafelé egy család, amikor egy autó a kocsijukba rohant. Egy kislány nem élte túl az ütközést.

A lap úgy tudja, az autót az édesanya vezette, mellette a férje, hátul pedig három gyermekük utazott. Az M6-os autópályán tartottak hazafelé, amikor az adonyi kihajtó előtt egy fekete autó hátulról belerohant a család kocsijába. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kocsi a szalagkorlátnak csapódott. A hátul ülő tíz év körüli kislánynak olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy a helyszínen életét vesztette. Hírek szerint a testvérei és a család többi tagja életveszélyes és súlyos sérüléseket szenvedtek, az édesapa könnyebben sérült, a másik kocsi vezetője nem sérült meg.

A tragédiáról készült képeket itt nézheted meg!

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás