Lemértük! Ennyire gyorsan tudod kitölteni a konzultációt





Elstartolt a nemzeti konzultáció az újranyitásról és a korlátozások feloldásáról. A Metropol lemérte, hogy mennyi idő alatt mondhatjuk véleményünket a hét kérdésre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.19.
járvány elleni védekezés

A kormány már 2020 nyarán is ki kérte a magyar állampolgárok véleményét a járvány elleni védekezés és a gazdaság talpra állítása kapcsán. Akkor összesen 1 millió 793 ezren töltötték ki az íveket. Most az idő hiánya miatt csak online lehet válaszolni a kérdésekre. Orbán Viktor miniszterelnök elmondta: a kormány olyan döntéseket akar hozni az újranyitással kapcsolatban, amelyekkel az emberek többsége egyetért, és a magyar járványkezelés azért lehet következetes, mert ősz óta tartjuk magunkat ahhoz az egyetértéshez, amit a nemzeti konzultáció létrehozott.

A Metropol lemérte: az e-mailes regisztrációval együtt kényelmesen, pár perc alatt kitölthető a kérdőív, de ha valaki gyors, egy perc alá is tud kerülni. Most itt az alkalom, hogy ön is elmondja, mit gondol az ország újraindításáról – csak 3 perc, szánja rá, mert fontos a véleménye!

Fotó: Metropol

Így töltsük ki egyszerűen lépésről lépésre:

  • írjuk be a keresőfelületre a nemzetikonzultacio.kormany.hu hivatkozást, majd nyissuk meg az oldalt
  • ezután adjuk meg adatainkat a kérdőív kitöltéséhez, majd olvassuk el és pipáljuk ki az adatkezelési tájékoztató rubrikáját
  • majd kattintsunk az oldal alján található „Részt veszek a konzultációban” sárga téglalapra
  • Ezt követően az email fiókunkba érkezik egy megerősítő email linkkel, amelynek megnyitásával elérhetőek a kérdéssorok
  • A hét kérdés megválaszolás után az oldal alján található sárga téglalapra kattintva küldhetjük el e a kérdőívet
  • Erre a 7 a kérdésre adhatunk választ:

    1. Egyesek szerint a járványügyi korlátozó intézkedéseket fokozatosan, lépésről lépésre fel lehet oldani. Mások szerint ezt csak a járvány végén, egy lépésben lehet megtenni. Ön mit gondol

    erről?

    2. Azok, akik beoltatják magukat vagy átestek a betegségen, védettségi igazolványt kapnak. Vannak, akik támogatják, hogy az ilyen igazolvánnyal rendelkezők felmentést kapjanak egyes korlátozó intézkedések alól. Ön mit gondol erről?

    3. Vannak, akik szerint – amint a járványügyi helyzet engedi – az első lépések között enyhíteni kell az este 8 óra utáni kijárási tilalmat. Ön egyetért ezzel?

    4. Vannak, akik szerint – amint a járványügyi helyzet engedi – az első lépések között újra kell indítani az éttermeket és a szállodákat is, szigorú biztonsági szabályok betartása mellett. Ön egyetért ezzel?

    5. Vannak, akik szerint – amint a járványügyi helyzet engedi – az első lépések között újra kell indítani a sportlétesítményeket (pl. uszodákat, tornatermeket, konditermeket), szigorú biztonsági szabályok betartása mellett. Ön egyetért ezzel?

    6. Vannak, akik szerint a rendezvények, koncertek, fesztiválok, illetve sportesemények látogatását meg kell engedni azoknak, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Mások szerint ezeket az eseményeket nem szabad megrendezni vagy látogathatóvá tenni, amíg a járvány véget nem ér. Ön mit gondol?

    7. Vannak, akik azt javasolják, hogy a járvány elmúltáig Magyarország területére csak olyan külföldiek léphessenek, akiket beoltottak vagy rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ön egyetért ezzel?

    Videó a kitöltésről:





    Ezeket olvastad már?
    Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

    Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

    Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

    Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

    Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

    Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

    Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

    Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

    Top hírek

    Magyar Péter

    Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

    50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok... Miközben egy botrányba fulladt pr-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment a vasárnapi rendezvény helyszínére.





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás