Hiába mentek ki a rendőrök egy családhoz, egy óra múlva lelőtték őket

Rejtélyes körülmények között vesztette életét egy édesanya és két kisgyermeke. A korábban a lakáshoz érkező rendőröket elküldte az anya, nem kért segítséget.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.04.
gyilkosság tragédia család

Vérfagyasztó történetről számoltak be az amerikai Minnesotából. A rendőrség egy rokon kérésére ellenőrzést tartott egy helyi családnál. Az asszony azt állította a tiszteknek, hogy minden a legnagyobb rendben. Csakhogy egy órával később lövések dördültek el az otthonban. A kiérkező járőrök a házban holtan találták az édesanyát és tinédzser lányát. A nő kisfia még életben volt, de a kórházban később meghalt.

Mike Ernstern, a rendőrség szóvivője nyilatkozott az eset kapcsán. „A járőrök ellenőrzése során a nő azt mondta: „Jól vagyok. Mondja meg nekik, hogy jól vagyok.” Egy órával később azonban lövöldözés miatt riasztották a lakáshoz a kollégáimat.” Azt is hozzátette: „Egy puskát találtunk a család házában. Minden emberölés nehéz eset, de ez különösen az volt. Borzasztó tragédia, hiszen gyerekeket is érint és segíthettünk volna, ha kérik.”

Egyelőre még a Crime Online információi szerint nem tartóztattak le senkit. A rendőrség viszont nyomozást kezdett a bizonyítékok és tanúvallomások alapján.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás