Vérfagyasztó: egy 17 éves fiú végezte ki a rokonait, köztük egy terhes nőt is

Horrorfilmbe illő tragédia vetett véget egy amerikai család életének. Még a rendőröket is sokkolta a történtek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.27.
gyilkosság tragédia család

Sokkot kaptak a rendőrök, amikor holtan találtak egy terhes nőt és egy egész családot az amerikai Indianapolisban. Vasárnap a hatóságot hajnali 4 órakor riasztotta egy fiatal fiú, aki valószínűleg az egyetlen túlélője a borzalmas tragédiának. Egyelőre életveszélyes állapotban kezelik kórházban, de várhatóan fel fog épülni.

A terhes kismama még életben volt, amikor rátaláltak, így őt is kórházba szállították, de egy órán belül életét vesztette gyermekével a szíve alatt. A rendőrség az első pillanattól kezdve gyanította, hogy nem véletlenszerű támadásról van szó, ami később beigazolódott. Egy 17 éves fiút vettek őrizetbe az 5 ember és a magzat meggyilkolása miatt. Egyelőre még nem árultak el részleteket, de annyi biztos, hogy rokonságban áll az áldozatokkal.

A rendőrség az elhunyt személyeket Kezzie Childs (42), Raymond Childs (42), Elijah Childs (18), Rita Childs (13) és a várandós Kiara Hawkins (19) néven azonosították. Kezzie és Raymond Childs volt Elijah és Rita szülei, az hogy Hawkins milyen kapcsolatban állt velük, az még egyelőre ismeretlen.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás