Szerencsét hoz az ötlábú mutáns tehén! - videó

Csodának tartják a faluban a nemrég született tehénborjút: többen is a lottószámokkal álmodnak, mióta köztük van az ötlábú jószágMegosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.18.
tehenek mutáns lottó

Egy thaiföldi kis faluban öt lábbal született meg egy borjú. A mutáns állat egy csapásra híres lett, sőt elkezdték imádni a babonás helyiek! Úgy tartják szerencsét hozhat, így mindenhonnan a csodájára járnak. Időnként a falutól nem messze egy mezőn szoktak összegyűlni a helyiek, majd sorban állva egyenként érintik meg a jó szerencse reményében a furcsa kinézetű tehenet.

A fényképek bizonyítják, hogy az extra láb szegény állat oldalából nőtt ki, így nem is tudja használni – írja a Daily Star, ahol egy videót is megosztottak a nem mindennapi élőlényről. A tulajdonos család úgy véli, valóban szerencsét hozhat számukra az ötlábú jószág, mivel a kínai naptár szerint 2021 a bivaly éve, ami közeli rokona a teheneknek. A mutáns a Kamkoo nevet kapta.

„Volt egy álmom, amiben megjelent az egykori édesapám. Azt mondta vigyázzak a borjúra és tegyek a 65-ös számra a lottón. Majd a következő álmomba jött egy személy és azt mondta, hogy az 551-465 lesz a nyerő szám a lottón” - nyilatkozta a gazdája, de állítólag több más falusi is lottószámokról álmodott a megszületése óta.

A szakértők szerint a borjú születési rendellenességét a plymelia okozza, ami a legtöbb szárazföldi állatban egy extra végtag létrejöttét okozza. Korábban egyébként szintén Thaiföldön egy szemek és orr nélkül született tehenet Isten csodájának tartották.

Top hírekHírlevél-feliratkozás