Hihetetlen, ezért kellett meghalnia a 23 hónapos kisfiúnak

A kisgyermek napokon át különböző tüneteket produkált, de az orvosok nem tudtak rájönni, hogy mi a baja. Végül már a kórházban sem lehetett újraéleszteni.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.30.
Felfoghatatlan sorscsapás gyász kisfiú

Felfoghatatlan sorscsapás ért egy észak-karolinai családot, amikor 23 hónapos kisfiuk rosszul lett. A napköziben vették észre, hogy valami nagy baj lehet Johnathannal. A délutáni csendes pihenő alatt csúnyán elkezdett folyni az orrából a vér. Mire a mentők a helyszínre érkeztek, már vért hányt. Akkor még azt gyanították, hogy az orrából lefolyt vér irritálta a gyomrát, és ezért okádta ki. A háziorvos is egyetértett a diagnózissal. Másnap a bölcsődében megint azt vették észre, hogy nagyon fáradt és magas láz gyötri. A gyermek orvosa ezúttal egy vírusfertőzésre gyanakodott, ám a felírt gyógyszerek négy nap elteltével sem akartak hatni.

A kisfiú az egyik délután kritikus állapotba került, súlyos köhögő rohamot kapott, amelynek során rengeteg vért vesztett. Végül a pulzusa is leesett, szája teljesen elkékült. Édesapja kezdte meg az újraélesztését. A kórházban megpróbáltak tőle vért venni, hogy kiderítsék a baj forrását, de már nem tudtak.

Johnathan Huff valószínűleg még az első rosszulléte előtti reggelen, egy kulcskeresőben lévő gombelemet nyelt le. Az elemből kioldódó savak leégették a nyelőcsövét, tönkretették a gyomrát és az aortáját is. A szülők képtelenek elfogadni, hogy el kellett veszíteniük imádott kisfiúkat, pedig egyetlen ragasztószalaggal meg lehetett volna előzni a tragédiát.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás