Szörnyű! Saját kisfiát gyilkolta meg a pszichopata férfi





Kegyetlenül meggyilkolta 11 hónapos kisfiát a mentális problémákkal küzdő apa. Hátralévő életét egy pszichiátrián kell töltenie



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.02.
Brutális gyerekgyilkosság

A Radcliffe-ben élő Zak Bennett-Eko (23) meggyilkolta saját fiát. Zakari William Bennet-Eko meghalt, miután apja hidegvérrel bedobta az Irwell folyóba. A csecsemő élettelen testét a rendőrség húzta ki a vízből. A halottkém jelentése szerint kihűlés vagy fulladás okozta halálát. A 23 éves férfi, mint kiderült mentális zavarral küzd. Az esküdtszék több mint három órát tanácskozott, mielőtt meghozták ítéletüket. A férfit előtte három pszichológus is megvizsgálta - írja a Mirror.

„Nagyon szerettem. Az elsőszülött gyermekem volt. Okos, pezsgő és nagyon huncut. Hamar rájött, hogyan vágjon pofákat, amitől mindig elnevettem magam. Mindig büszkeséggel töltött el, ahogy figyelhettem személyiségének a fejlődését. Nem tudok teljesen megbékélni azzal a ténnyel, hogy elveszítettem” - búcsúzott tőle az összetört édesanya.

Az ítélet hirdetés során a férfi nem volt jelen, de Fraser bíró úr határozottan közölte a döntést: Zak Bennett-Ekonak egész életében az Ashworth kórház pszichiátriai osztályán kell bezárva lennie.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás