Szívszorító: 47 évnyi szerelem után pár másodperc különbséggel halt meg a koronavírusos házaspár

Patricia és Leslie 1973-ban fogadtak egymásnak egymásnak örök hűséget, a halálba is együtt mentek.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.02.
Örök szerelem

Igazán szívszorító, mégis különleges történetről írt a Mirror. A 75 éves Leslie McWaters és felesége, a 78 éves Patricia is elkapta a koronavírust. A szövődmények azonban olyan súlyosak voltak mindkettejüknél, hogy november 24-én a Michingan államban lévő jacksoni kórházban, pár másodperc különbséggel mindketten meghaltak. A család később azt mondta, nem lepte meg őket, hogy az idős pár még a halálba is szinte kéz a kézben ment, mert akkora volt az összhang és a szeretet köztük.

– Szinte mindent együtt csináltak. Nem volt meglepetés, hogy az úr egyszerre szólította őket magához – mondták. Amikor az orvosok felhívták a családot a szomorú hírrel, egyúttal azt is közölték, hogy olyan közeli volt a haláluk pillanata, hogy még egy perc sem telt el közte.

Lányuk, Joanna az NBC-nek azt mondta, méltó befejezése volt ez szülei életének. – Gyönyörű a történetük, mint Rómeó és Júlia, ők sem akartak egymás nélkül élni.

Patricia, aki nővérként dolgozott a helyi kórházban nyugdíjazásáig és Leslie, aki az amerikai katonaságnál szolgált, 1973. április 16-án házasodtak össze és mindketten múlt hét kedden, 16 óra 23 perckor haltak meg.

Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás