RETRO RÁDIÓ

Szemeteszacskóval ölte meg élettársát egy nő, ez a büntetése

Tizenöt év fegyházra ítélték el a nőt.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.11.16.
gyilkosság Dávod horror

Nem jogerősen tizenöt év fegyházra ítélt a Kecskeméti Törvényszék egy nőt, aki 2019 nyarán Dávodon élettársát szemeteszacskóval megfojtotta, a testét egy gödörbe húzta, majd sósavval és hipóval öntötte le.

A törvényszék hétfői tájékoztatása szerint a nő és élettársa egy közösségi oldalon ismerkedtek meg, majd összeköltöztek egy dávodi házba, amelyet a férfi bérelt. A nő nem dolgozott és ellátásban sem részesült, míg a férfi közmunkásként dolgozott és alkalmi munkákat is vállalt. A pár gyakran veszekedett, mivel a nő a házimunkát sem végezte el, ezért a férfi többször felszólította, hogy költözzön el.

Egy alkalommal a nő kitette a ház elé egy zsákban a férfi ruháit, és azt hazudta, hogy egy ismerőse megvette az ingatlant. Múlt nyarán egy újabb vita alkalmával a férfi megpofozta a nőt, mire ő egy bottal nyakon ütötte. Kis idő múlva a férfi elvesztette eszméletét, a nő azonban nem hívott segítséget, hanem élettársa fejére egy szemeteszacskót húzott, amit a nyakán szorosan megkötött.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség korábbi tájékoztatása szerint a nő a férfi lábára kötelet erősített, amelynek segítségével a veteményesben lévő gödörbe húzta, a testét sósavval és hipóval öntötte le, majd betemette.

Néhány nap múlva, amikor a férfit munkatársai keresni kezdték, a nő azt állította, hogy külföldre ment dolgozni. Ennek igazolására élettársa telefonjáról üzeneteket küldött a saját készülékére, illetve az érdeklődőknek is.

A Kecskeméti Törvényszék 15 év fegyházra ítélte a nőt, aki aljas indokból megölte védekezésre képtelen élettársát. Az ítélet nem jogerős, mivel mind az ügyészség, mind a vádlott és védője fellebbezést jelentett be.

Ezeket olvastad már?
A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás