RETRO RÁDIÓ

Mától borul a MÁV menetrend

Számos főbb útvonalon pótlóbuszokra és járatkimaradásokra kell számítani.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.11.05. 07:00
Máv-menetrend Változás Keleti pályaudvar MÁV hétvége Nyugati pályaudvar

Jelentősen megváltozik a MÁV menetrend a mai naptól. A változások több főbb vasúti vonalat érintenek. A hétvégén azonban még több járatkimaradásra és pótlóbuszra kell számítani az ingázóknak és a vidékre utazóknak, így érdemes lesz mindenkinek előre megtervezni az utazását az érintett városokba.

Fotó: MTVA/ Róka László

 • -Munkanapokon a Szolnokról 5:40-kor induló gyorsított vonat Zuglóig közlekedik. A Szegedről 4:34-kor induló gyorsvonat a Nyugati pályaudvarra érkezik. Zuglóból indul 17:34-kor Szolnokra egy gyorsított vonat ma estig.
 • -A Budapest–Székesfehérvár–Tapolca vonalon december 12-ig módosult a menetrend az észak-balatoni vasútvonal Szabadbattyán és Balatonfüred között. Székesfehérvár és Balatonfüred, illetve egyes éjszakákon Székesfehérvár és Aszófő között pótlóbuszokkal kell utazni.
 • -Szombaton és vasárnap a Nyugati pályaudvarra Vácra és Szobra 8:15-kor, 10:15-kor, 12:15-kor, 14.15-kor, 16:15-kor, 18:15-kor, 19:15-kor és 20:15-kor, a Vácról a Nyugatiba 9:02-kor, 11:02-kor, 13:02-kor, 15:02-kor, a Szobról a Nyugatiba 16:30-kor és 18:30-kor induló vonat nem közlekedik.
 • A szobi vonal karbantartása miatt a Budapest–Veresegyház–Vác vonalon is módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok péntektől vasárnapig.
 • -A Budapest–Vác–Szob vonalon péntektől vasárnapig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek pályakarbantartás miatt. November 7-én a Szobról a Nyugati pályaudvarra 5 órakor, Vácról a Nyugatiba 6:32-kor és 7:32-kor induló vonat nem közlekedik.
 • -A Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vonalon november 7-én,szombaton egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek műszaki munkák miatt. Az InterCity vonatok helyett pótlóbuszokkal kell utazni Pincehely és Dombóvár, az S40-es személyvonatok helyett Szakály-Hőgyész és Kurd között.
 •  

  Ezeket olvastad már?
  Bő egy heted maradt életed egyik legfontosabb döntésére

  Bő egy heted maradt életed egyik legfontosabb döntésére

  Szombatra behavazódhat az ország

  Szombatra behavazódhat az ország

  Sokkot kaptak a szomszédok, saját otthonában marták halálra az apát

  Sokkot kaptak a szomszédok, saját otthonában marták halálra az apát

  Három gyermekét fojtogatta halálra egy anyuka

  Három gyermekét fojtogatta halálra egy anyuka

  Top hírek  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás