Nem akarta cserbenhagyni rajongóit az ismert énekes, ezért betegen is vállalta a koncertet és a közönség elé lépett.

„Vége van az augusztus 20-ai koncertzuhatagnak, és szeretnék köszönetet mondani Encsnek, Salgótarjánnak, Tatabányának, ugyanis annak ellenére, hogy a hangom eléggé gatyamódon viselkedett, ti kisegítettetek és együtt megtudtuk oldani a koncerteket, óriási nagyot buliztunk. Több ezer emberrel tudtunk ugyanúgy kommunikálni, mintha egészséges lett volna a torkom. Nagyon köszönöm nektek! A vasárnapi móri koncert is fenomenális volt, úgy gondolom, érdemes ezt csinálni” – mondta Szabó Ádám, aki azt is elárulta, betegsége ellenére miért nem mondta le a fellépéséket.

Sokan kérdezték, hogy ilyenkor miért nem playbackelek vagy miért nem mondom le a koncertet!? Azt gondolom, hogy egy előadónak akkor is oda kell állnia az emberek elé, ha baj van, csak a legvégsőbb esetben lehet lemondani. Én odaálltam, megcsináltuk, és nagyon szépen köszönöm nektek” – szúrta ki a Ripost az énekes Instagram-sztorijában.

Nem mindenkinek fontosak a rajongók

Korábban beszámoltunk róla, hogy óriási csalódást okozott ByeAlex, amiért minden előzetes bejelentés nélkül faképnél hagyta a közönségét augusztus 21-én a Bánki-tó partjánál. A hab a tortán, hogy mindezért még pénzt is kapott.