Mióta elértük az 5 millió beoltottat, megszűnt az éjszakai kijárási korlátozás, és ami a fiatalok és Nagy Alekosz számára fontos, szabad már 10 fő feletti létszámú rendezvényeket is tartani otthonunkban. Így újra szabadon tarthatóak házibulik.

Az egyik legnagyobb partiszervező Facebook-csoport, ahol már közel 40 ezer tag található, eddig arról volt híres, hogy a pandémia és a korlátozások ideje alatt itt szerveződtek illegális mulatságok. Ezeken a bulikon sajnos főleg idegen emberek találkoztak egymással, és így kockáztatták, hogy elkapják a koronavírust. Most azonban a vigadalmak újra legális indulásával elkezdődhet a csoport valódi működése. Nem várt sokáig Alekosz sem, amint lehetősége nyílt rá, bejelentkezett a csoportba és meghirdette a saját házibuliját.

Az elmaradhatatlan bulikellék, a sakk (Fotó: Facebook)

A showman nem kertelt, közölte, hogy csak nők jelentkezését várja érdi villájába. Facebook-oldalán még több képet is posztolt a körülményekről, például, hogy finom italok és jó szivarok várják az érdeklődőket, az erkélyről pedig szép a kilátás. Reméljük, a jövőben beszámol majd a házibuli részleteiről is a valóságshow-győztes.

Kedveli a nőket Alekosz, és véleménye szerint őt is kedvelik az ellenkező nem tagjai (Fotó: Facebook)

Alekosz legújabb ötletéről nemrég lapunk is beszámolt, a férfi januárban ugyanis taxisofőrnek állt, aki hölgyek számára „extra szolgáltatásokat” is nyújt.