A különös eszmefuttatásairól elhíresült Alekosz végleg megelégelte, hogy érdi rezidenciájában jó ideje nem csendült fel női kacaj, sőt a szebbik nem képviselői kifejezetten kerülik a társaságát.

Ebben a hotelszobában várja egy estére a lányokat a szingli magyar sztár

(Fotó: Facebook)

A Ripost szúrta ki, hogy a görög származású valóságshow-hős csütörtökön egy igencsak határozott felhívást tett közzé, amely szerint érdi otthonában fogadná a 18 és 30 év közötti leányokat egy görbe estére. Még kólát is adna a minőségi whiskyhez!

A felhívás önmagában sok nőt felcsigázott, legalábbis Alekosz szerint. A gond csak azzal volt, hogy egyik hölgy sem mert bemerészkedni a férfi házába, ezért Alekosznak alternatív megoldás után kellett néznie. Azt találta ki, hogy kibérel egy szobát az egyik nívós budapesti hotelben, ott fogadja a bevállalós és kíváncsi lányokat.

Felhívás keringőre

Ma estétől hétfő reggelig szobát béreltem a Hotel Hiltonban, én már itt vagyok és ma este 20.00-tól idevárom a velem luxushétvégét eltölteni óhajtó 18–30 éves lányokat. Pazar hétvégét szeretnék! Tornacipőben ne is jöjjön! Megjelenés tűsarkúban. De ne ballagásiban, hanem Hallóbáriban! Minibár előkészítve. Fogyasztási limit: 50.000.” – írta a Facebookon Alekosz, a Ripostnak pedig a részleteket is elárulta.

(Fotó: Facebook)

„Természetesen a lányok nem fizetnek semmit. Egész hétvégén az én vendégszeretetemet élvezik. Ebben benne van a kaja, szauna, kocsikáztatás Budapesten. Frekventált területen! Citadella, Gellérthegy, Rózsadomb, Vajna-villa megtekintése, Parlament” – ecsetelte Alekosz a kecsegtetőbbnél kecsegtetőbb programokat.