„Nagyon élveztem” – lopott csókon kapták rajta III. Károly királyt – Videó

91 éves rajongójával került intim közelségbe a brit uralkodó. III. Károly király egy kedves idős hódolója kérésének tett eleget.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.07.18.
III. Károly király puszi brit királyi család

A brit királyi család tagjai híresek az udvariasságukról, s úgy fest, a rajongóknak sem szeretnének csalódást okozni azzal, hogy visszautasítják a kérésüket. Ezúttal III. Károly király tett eleget egy 91 éves hölgy vágyának.

iii. károly király
III. Károly király pikáns kérésnek tett eleget Fotó: AFP

Puszit kapott III. Károly király

Az uralkodópár, Károly és Kamilla a Franciaországhoz közeli Guernsey-szigeten vendégeskedik, a kikötőben pedig rajongók hada fogadta őket. A tömött sorok között sétálva az uralkodót megszólította egy idős hölgy: megérintette a karját és vállát, és arra kérte, hadd adjon egy csókot az arcára… Az eset után a 91 éves hölgy, Kathleen Moriarty a BBC-nek számolt be a történtekről:

Azt kérdeztem tőle: »kérem, adhatnék egy puszit?«. Erre odatartotta az arcát. És akkor megtettem! Nem terveztem, de nagyon élveztem. Nagyon kedves, szép pillanat volt, boldog vagyok” – áradozott a hölgy. „Arra gondoltam, hogy ha a fiatal csibék megtehetik, akkor ennek az öreg hölgynek is szabad!

Jobban van az uralkodó

A jelek szerint a 75 éves uralkodó felépült rákbetegségéből, és teljes értékűen visszatért uralkodói feladataihoz, ami a távollétében javarészt Vilmos herceg és Kamilla királyné végzett. Nemrég azonban az uralkodó arról beszélt, egy kellemetlen tünettel még küzd a kemoterápiás kezelése óta, nevezetesen, hogy elveszítette az ízérzékelését. Menye, azaz Katalin hercegné még mindig küzd a veszélyes korral, de már egyre többször jelenik meg nyilvános eseményeken.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás