„Harry és Meghan boldogulni akar, vagy csak túlélni?” – Tanácsot adott a királyi szakértő

A szakadék tovább mélyült Harry és a királyi család tagjai közt az Egyesült Királyságban tett látogatását követően.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.05.19.
Harry Károly király szakadás királyi család tanács

Továbbra sem látni esélyt arra, hogy beköszönt a béke a királyi családban. Sőt! III. Károly kisebbik fia, Harry még a közelmúltban látogatott haza az Egyesült Királyságba: a sussexi herceg az általa alapított Invictus Games 10. évfordulója alkalmából repült át Amerikából Londonba, és sokan reménykedtek abban, hogy felkeresi az édesapját, akit utoljára februárban látott, nem sokkal azután, hogy a király bejelentette, rákot diagnosztizáltak nála. A májusi találkozóra azonban végül az uralkodó zsúfolt napirendje miatt nem került sor. 

HOT FELTÖLTÉS Harry herceg a fejébe vette, hogy találkozik Katalin hercegnével, mert bűntudata van METROPOL
Harry herceg / Fotó: GETTY IMAGES

Az eset kapcsán nemrég megszólalt a királyi szakértő, Richard Fitzwilliams, aki úgy véli, a szakadás Sussex hercege és a királyi család többi tagja között csak tovább mélyült Harry londoni látogatását követően. Kitért arra a meglehetősen bizarr vitára is, miszerint a király vajon tényleg túl elfoglalt volt-e ahhoz, hogy lássa a fiát, majd néhány tanáccsal is előállt a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle jobb boldogulását illetően.

Ha boldogulni akarnak, és nem csak túlélni, muszáj elkerülniük, hogy megsértsék a királyi családot. A támadásaik mind az ő, mind pedig a királyi család tagjainak népszerűségébe került, rendkívül ártalmasnak, valamint álszentnek is tűntek a magánélet kérdését illetően

– jelentette ki Richard Fitzwilliams a Mirror beszámolója szerint.

Minderre azután került sor, hogy a sussexi hercegi pár egy 72 órás, nigériai utazáson vett részt, amivel ámulatba ejtették a világot. Harry herceg, a londoni látogatást követően, a Heathrow repülőtéren találkozott Meghannel, majd együtt repültek át Nyugat-Afrikába.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás