25 év házasság után olyanokat írt Szandi a férjéről, hogy csak pislogunk

Úgy tűnik, az énekesnőnek volt ideje mindent végiggondolni!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.08.18.
Szandi férj Bogdán Csaba házasság születésnapi köszöntés

Sokan próbálják megfejteni Szandi és férje, az énekesnőnél 16 évvel idősebb zenész, Bogdán Csaba párkapcsolatának titkát. 25 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent és azóta is jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, szerelmükből pedig három élet is fakadt (Blanka, Domonkos és Csabi).

Szandi és Csaba 25 éve mondta ki a boldogító igent

Az énekesnő tavaly nyáron egy hosszabb Instagram-bejegyzésben részletezte, mitől működik a párkapcsolatuk.

„Mi sokat tettünk mindketten azért, hogy boldogok legyünk. Ahhoz, hogy együtt tudjunk fejlődni, sokszor lejjebb kell adni az ego-ból, az önzést pedig el kell felejteni. Nem szabad sérelmeket dédelgetni, inkább megbeszélünk minden problémát őszintén. Nem kell elutazni távoli szép helyekre ahhoz, hogy tudjunk egymással foglalkozni. A hétköznapokban is meg lehet találni azt az időt, ami csak kettőnkről szól. Meg kell tanulni megbocsátani egymásnak, ha sérelem ér és nem szabad haragot tartani, a lángot pedig – ami egykor fellobbant – igenis életben lehet tartani!”
– vélekedett Szandi.

S hogy milyennek látja 25 év házasság után az énekesnő, a most vasárnap 64. születésnapját ünneplő férjét?

„Isten éltesse sokáig születésnapján a világ legjobb férjét és édesapját! Szeretem a humorát, az élethez való hozzáállását, becsületességét, őszinteségét, szorgalmát és hogy mindig megtalálja a megoldást minden helyzetben. Igazi férfi, aki mellett jó nőnek lenni. Igazi társ, akiben vakon megbízhatok, akire mindig lehet számítani, aki számomra a nyugalmat, biztonságot jelenti. A szakmája iránt érzett elhivatottságával és profizmusával pedig példaként áll előttem. Édes Csibiszem! A jó Isten adjon Neked egészséget, boldogságot még nagyon sokáig!”
– írta Instagram-oldalán Szandi férjéről-férjének, Bogdán Csabának. Mi pedig csak pislogunk a hosszú felsorolást olvasva – úgy tűnik, az énekesnőnek volt ideje alaposan végiggondolni mindent –, hiszen 25 év házasság után ennyi szépet és jót őszintén elmondani a másikról egyszerre beszédes és példaértékű. S ha mindezeket az elismeréseket összevetjük Szandi egy évvel korábbi, tartós párkapcsolatról szóló eszmefuttatásával, akkor láthatjuk: a kettő egybevág. Mi több, mind a mai napig működik!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás