Ritka pillanat: Nyilvános eseményen kapták lencsevégre a botrányos hollywoodi színészt

James Franco a barátnőjével együtt jelent meg a Cannes-i Filmfesztiválon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.22.
színész James Franco Cannes

James Franco egyszer Hollywood egyik legfelkapottabb színészének számított. Sikert sikerre halmozott, a színészkedés mellett írt és rendezett is, ráadásul Oscar-díjra is jelölték. Olyan filmekben játszott, mint például a Tobey Maguire-féle Pókember-trilógia, az Ananász Expressz, 127 óra, A katasztrófaművész vagy az Itt a vége.

James Franco
James Franco / Fotó: AFP

Pár éve azonban hatalmas botrányba keveredett James Franco, ugyanis az iskolájának két diákja azzal vádolta meg, hogy kihasználta őket és olyan helyzetekbe kényszerítette őket, amik elfogadhatatlanok, főleg egy filmforgatáson. A Life.hu cikke szerint a színész tagadta a vádakat, de végül megegyezett velük peren kívül és adott nekik nagyjából 2,2 millió dollárt, ami elég furcsa, ha ártatlan – azóta pedig szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.

Most ritka pillanat történt a Cannes-i Filmfesztiválon, ugyanis James Franco is tiszteletét tette az eseményen, ráadásul vele volt a gyönyörű barátnője is, és mindketten remekül néztek ki.

Úgy tűnik, hogy James Franco nagy visszatérésre készül, ugyanis több projektet is felhalmozott magának a következő esztendőkre, így könnyen lehet, hogy nagyjából 5 év után Hollywood megbocsátott neki.

Így nézett ki a Cannes-i Filmfesztiválon James Franco és a szerelme:

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás