Gyászol a hollywoodi sztár, akinek Schwarzenegger az apósa

A színész a közösségi oldalán búcsúzott.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.05.17.
gyász veszteség dublőr halál Chris Pratt

Lesújtó hír érkezett: 47 éves korában elhunyt Tony McFarr, Hollywood egyik legkeresettebb színészének állandó dublőrje. McFarr legnépszerűbb filmjeiben helyettesítette Chris Prattet.

LES GARDIENS DE LA GALAXIE 3 - GUARDIANS OF THE GALAXY VOL.3 (2023)
Chris Pratt gyászol Fotó: Collection ChristopheL via AFP

A filmes halála váratlanul érte a családot. Egyelőre nem tudni, mi okozta Tony McFarr halálát, annyi biztos, hogy floridai otthonában hunyt el. A dublőr gyászoló édesanyja elárulta, Tony McFarr egészséges volt, noha a TMZ információi szerint a halottkém toxikológiai vizsgálatokat kért. A halál okának megállapítása folyamatban van.

Tony McFarr 2011-ben kezdte kaszkadőri karrierjét a Dr. Csont című televíziós sikersorozat egyik epizódjában. Ezután olyan ismert projektekben vállalt kaszkadőrmutatványokat, mint az Éhezők viadala vagy az Amerika kapitány. A dublőr később szoros kapcsolatot alakított ki Chris Pratt-tel, akivel először 2015-ben a Jurassic Worldben dolgozott együtt.

Ezek után szinte elválaszthatatlanná váltak és a kaszkadőr visszatért a Jurassic World folytatásában, de helyettesítette a színészt az Utazókban és persze, a Galaxis őrzői második részében is. McFarr egy lányt hagyott maga után – írja a Metro.

Időközben Chris Pratt – akinek az apósa Arnold Schwarzenegger – is elbúcsúzott a kaszkadőrtől. 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában a következőket írta:

Le vagyok sújtva, most értesültem a barátom és a korábbi kaszkadőr Tony McFarr elvesztéséről. Több filmet is csináltunk együtt. Golfoztunk, whiskey-t ittunk, szivaroztunk és végtelen órákat töltöttünk a forgatáson. Soha nem felejtem el a keménységét. Emlékszem, hogy csúnyán fejbe lőtték (Guardians 2 címsorában) és több kapcsot is kapott a fejébe – de rögtön visszatért dolgozni, és újra készen állt a munkára. Egy igazi csődör volt. Mindig úriember és profi volt. Hiányozni fog. Imádkozom a barátaiért és a családjáért, különösen a lányáért.

Chris Pratt McFarrt megemlékezés
Fotó: Instagram

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás