Nővére tudatta a lesújtó hírt: meghalt a népszerű sorozatsztár – Videó

A fiatal sztár halálának pontos okát nem közölték.Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.04.22.
Módosítva: 2024.04.22.
gyász tragédia TikTok-sztár halál

Borzalmas veszteség érte a rajongókat: 29 éves korában elhunyt a TikTok-sztár, Eva Evans, aki az Amazon Prime Club Rat című sorozatát készítette.

gyertya gyász
Eva Evans 29 éves volt Fotó: Pexels

Nővére, Lila Joy vasárnap az Instagramon jelentette be, hogy életét vesztette. Az egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a halálát.

Tegnap kapta a családom a lesújtó hírt, hogy édes, mesés, kreatív, gondoskodó és vidám Eva, az én gyönyörű húgom meghalt. 24 óra elteltével még mindig képtelenség feldolgozni, hogy már nincs közöttünk

– írja posztjában a Lila Joy.

A TikTok-sztártól sorra búcsúznak a rajongók és több híresség is, többek között Julia Fox és Suzy Welch is. Előbb a következőket írta:

„Szó szerint nem hiszem el”.

A TikTokon Evansnek több mint 300 ezer követője volt. Videóiban szépségápolási termékekről mondta el véleményét, amelyek hatalmas népszerűségnek örvendtek. Az influenszernek köszönhető az ötrészes Amazon Prime vígjátéksorozat, a Club Rat, amelyet ő készített, rendezett, gyártott, sőt még szerepelt is benne – írja a Metro.

Mutatjuk az utolsó videóját, amelyet 4 nappal ezelőtt töltött fel:

@itsevaevans @JoJo Siwa PLS YOU WOULD BE UNSTOPPABLE IF YOU TEAMED UP W BRIANA @Briana andalore (sry if i pronounced you last name wrong lol) // OR JUST LIKE A GOOD STYLIST WHO PUTS YOU IN CLOTHES NOT LIKE DANCE COSTUMES PLSSSS #jojosiwa ♬ original sound - Eva Evans | NYC 🤍
 

Top hírekHírlevél-feliratkozás