RETRO RÁDIÓ

„Nem elég érdekes sem ő, sem a Dopeman együtt”: tovább folytatódik ByeAlex, Dopeman és Ganxsta háborúja

Váratlan cicaharc zenészberkekben: Ganxsta Zolee és Dopeman kegyetlenül kifigurázta ByeAlexet, aki felvette a kesztyűt a két marcona rapper ellenében. De kié lesz az utolsó szó?Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.04.
Módosítva: 2023.06.04.
Dopeman Ganxsta Zole rapper balhé ByeAlex

Ganxsta Zolee nem a finomkodásáról híres, legutóbbi szókimondása nagy port kavart. Dopemannel karöltve ByeAlexbe rúgtak bele.

Alex állítólagos pánikbetegségén nevettek

A Döglégy becenevű rapper régi-új barátjával, Dopemannel volt hivatalos egy beszélgetős műsorba, ahol az egyik műsorvezető felidézte a hírt, miszerint ByeAlex egyszer azért nem volt hajlandó fellépni, „mert muskátli volt a színpadon”.

Édesem, nekem volt egy olyan, hogy együtt léptünk fel valahol” – vette át a szót Zolee. „Odajön hozzám, azt mondja: hallom, hogy mindig csúfolsz engem, pedig én szeretlek, anyukám szerelmes beléd” – utánozta Zolee elvékonyított hangon Alexet, majd így folytatta: „Aztán összehaverkodtunk, aranyos a kisfiam, de azt mondja: én nem tudok felmenni a színpadra, nem tudom megcsinálni a koncertet, itt van az a sok ember. Pánikrohamot kapott, nemcsak a muskátli zavarta, hanem az emberek is zavarják. Olyan koncertet szeretne, ahol nincs senki” – figurázta ki Ganxsta, miközben az egész társaság röhögött.

 

„Mi ez a kislányos pletykálás kamerák előtt?”

Alexet sem kellett félteni, azonnal reagált is, a közösségi oldalán terjedelmes bejegyzésben mondta el szintén nem túl hízelgő véleményét a két marcona rapperről.

Először is azon nyomban leszögezném: ezek nem igazak, ezek a gangszta zoli által kitalált hazugságok! Soha életemben semmilyen koncertem előtt nem kaptam pánikrohamot, soha ehhez hasonló dolgok nem történtek velem! Imádom a koncertjeinket, szeretem, ami ott történik” – kezdett bele az énekes. 

Én azt hittem, hogy a gangszta zolinak ennél több esze van! Bemegy egy ilyen netes műsorba a dopemannal és tényleg én vagyok a téma? Nem elég érdekes sem ő, sem a dopeman együtt, hogy ne rajtam nevetgéljenek, és ne rólam menjenek ilyen kamu hazugságok? Zoli, ezt mégis hogy? miért? Én ennél téged többre tartottalak. Ez mi ez a kislányos pletykálás kamerák előtt?

„Sajnálom, Zoli, hogy ilyen vagy. Sajnálom azt is, hogy ezt kell posztolnom rólad. Te nem a döglégy vagy, hanem a magyar pletykacica” – zárta gondolatait ByeAlex, aki még hozzátette: az eset után hiába próbálta telefonon elérni Zolit, hogy tisztázzák a kérdést.

 

Zolee válasza még várat magára

Bár Zolee nem reagált sem az énekesnek, sem az őt kereső Borsnak, Dopeman a közösségi oldalán azért odaszúrt ByeAlexnek. A szóban forgó műsorban ugyanis arról is szó esett, hogy Alex egyszer azt nyilatkozta, rárúgta az ajtót a hangoskodó szomszédjaira. A rapperek ebből is viccet csináltak. Erre reflektálva Dopeman kiírta:

Na b@zmeg, ma nem zajongok, mert még rám rúgja az ajtót… Ez legyen a legnagyobb háború, amit az emberiségnek vívnia kell.”

 

Ezeket olvastad már?
Könnyek közt számolt be a szomorú hírről Ördög Nóra és férje

Könnyek közt számolt be a szomorú hírről Ördög Nóra és férje

Meg kell zabálni: Így várta Young G. Béci és Norina kislánya a Mikulást

Meg kell zabálni: Így várta Young G. Béci és Norina kislánya a Mikulást

Öngyilkos lett a magyarok egyik kedvenc sorozatának színésze

Öngyilkos lett a magyarok egyik kedvenc sorozatának színésze

"Földre szállt angyal" - Kulcsár Edina pici lányának külsején hüledezik mindenki - fotó

"Földre szállt angyal" - Kulcsár Edina pici lányának külsején hüledezik mindenki - fotó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás