RETRO RÁDIÓ

Lélegzetelállító fotók készültek Demcsák Zsuzsáról





Látszik, hogy válása után újra összeszedte magát.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.03.29.
Demcsák Zsuzsa szerelem üzenet

Demcsák Zsuzsáról a Hot! magazin készített igazán dögös fotókat, amiket a műsorvezető saját közösségi oldalán is megosztott követőivel. Ráadásul sokak meglepetésére az egyik képhez azt írta: szerelmes.

Fotó: Markovics Gábor  / hot! magazin

Átalakulása tényleg szembeötlő: rengeteget fogyott, és kigyúrta magát. Az, hogy ez mennyire volt tervezett, arra ő maga adta meg a választ a nagyközönségnek: semennyire. Álmában sem gondolta volna ugyanis, hogy alig két év után véget ér a házassága

A férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk

– írta tavaly októberben egy fekete-fehérre színezve véglegesen múlt időbe tett közös fotójuk mellé. Ez volt a hivatalos bejelentése a válásnak, illetve annak is, hogy onnantól kezdve új életet kezd.

Demcsák Zsuzsa nagyon tudatosan viselkedett a lelki gyász időszakában, csakis arra koncentrált, hogy se a gyermekei, se ő ne sérüljenek még annál is jobban, mint amennyire elkerülhetetlen egy ilyen helyzetben. Ennek meg is lett az eredménye: szép lassan kezdett visszatalálni önmagához. Edzeni kezdett, meditálni és diétázni. Emiatt fogyott sokat, amiért rengeteg kritikát kapott, de ezeket nagyon okosan elengedte a füle mellett. 

Tudatosságának legszembetűnőbb jele Zsuzsa jelenlegi megjelenése, illetve a kisugárzása. A műsorvezető újra tele van élettel, a boldogságát pedig nem titkolja. Ezzel is magyarázható, hogy igent mondott a Hot! magazin felkérésére, hogy friss fotósorozat készüljön róla. Az egyik képhez mellékelte Barbra Streisand: I'm a Woman in Love című világhírű dalának idézetét, ami ugyebár magyarul annyit jelent, hogy „Szerelmes nő vagyok”.

A fülbemászó sláger eredetije egyébként Mireille Mathieu előadásában született 1981-ben Une femme amoureuse címmel. Hogy a műsorvezető vajon miért üzente ezt a nagyvilágnak? Lehetséges, hogy a válása után fél évvel újra rátalált a szerelem? A választ talán hamarosan megkapjuk. Addig is a híres dal meghallgatásával ráhangolódhatsz arra, milyen érzések motoszkálhatnak Demcsák Zsuzsa lelkében.

 





 





Ezeket olvastad már?
Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás