Bochkoréknál járt a hajléktalan barátnőjét büszkén felvállaló TikTok-sztár





Az internet imádja Menyhárt Dávid történetét, aki önzetlen cselekedeteivel már eddig is lenyűgözte az embereket. Legutóbb azzal robbantotta fel a TikTok közösségét, hogy felvállalta: hajléktalan a barátnője.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.23.
Módosítva: 2023.02.23.
inspiráló

A Ripost beszámolója ír arról, hogy nem más, mint Magyarország egyik legnépszerűbb rádiós személyisége, Bochkor Gábor is úgy gondolta: a fiatal srác tevékenysége, tette olyan jelentőségű, hogy érdemes megszólítani. Az elismert műsorvezető és társa, Lovász László tisztelettel beszéltek arról, hogy egy ilyen fiatal srácnak az a küldetése, hogy hajléktalanokról szóló videókat készít, és mindezt teszi elsősorban azért, hogy változtasson a fedél nélküliek megítélésén. 

Menyhárt Dávid népszerű – most már nem csak a TikTokon

Menyhárt Dávid elsőként a Ripostnak árult el részleteket a kapcsolatáról és arról, hogyan telnek a napjai kedvesével, Bochkor Gábor elmondta a műsorában, hogy az ő stábjuk is a portál cikkéből értesült a 19 éves fiúról és tevékenységéről. A műsorvezető leginkább arra volt kíváncsi, hogy egy ilyen fiatal fiút miért érdekel ez a téma, Dávid pedig elmesélte, hogy a családjával volt már nagyon nehéz helyzetben

Én tapasztaltam ezt, nem voltam hajléktalan, de volt nehéz időszakom, volt, hogy azon agyaltunk a családommal, hogy mit együnk másnap

– fejtette ki a srác, aki elmondta, hogy követői többsége fiatal, ám középkorúak és idősebbek is vannak, aminek külön örül. 

Bochkor Gábor arra is rákérdezett, hogy a fiú szerint mennyire él az emberek fejében egy általános tévhit arról, hogyan válik fedél nélkülivé valaki. Dávid elmondta, hogy a videók készítése és a hajléktalan emberek megismerése előtt ő is úgy gondolta, hogy az esetek többségében az ember a saját hibájából kerül az utcára. 

„Nagyon sokan azt gondolják, hogy isznak, kábítószereznek és emiatt vannak ott, vagy bűnözők lehettek, esetleg nem volt motivációjuk. Miközben nem ez az igazság” 

– fogalmazott Dávid. 

Bochkor Gábor rádiós és televíziós műsorvezető Fotó: Móricz István / Bors

Az influenszer arról is beszélt a műsorvezetőnek, hogy a szerelme, akiről elsőként a Ripostnak beszélt, fiatal lány, bár idősebb nála. Bochkor Gábort az is érdekelte, Dávid kedvese hogyan lett hajléktalan, illetve hogyan ismerkedtek meg, és milyen terveik vannak. 

Nagyon fontos a munkád, emelem a kalapot előtted, hogy egy ilyen témára hívod fel a TikTok-fogyasztók figyelmét. És külön drukkolok ehhez a kapcsolathoz, ami nyilvánvalóan egy bátor dolog… Remélem, hogy van ennek jövője

– mondta Bochkor Gábor a beszélgetésük lezárásaként, melyet ITT tudsz visszahallgatni. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás