Vajon összeházasodott Tóth Vera és Pauli Zoli? – A hét legnagyobb kérdései a celebvilágban

Összeszedtük, mi történt az elmúlt egy hétben hírességeink háza táján. Volt minden, most sem unatkozhattak az olvasók: esküvő, új kapcsolat, volt feleség megszólalása… Mutatjuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.21.
Baranya Dávid fekete vonat pauli zoli Tóth Vera Csuti Vastag Csaba Kulcsár Edina

Egy egészen elképesztő esküvő részleteiről számolt be a Metropol a héten, Baranya Dávid egy nem mindennapi helyszínen vette el kedvesét, dr. Nagy Patríciát. A szerelmesek egy gyárépületben mondták ki a boldogító igent. A feldíszített terem varázslatos látványt nyújtott a nagy napon. 

Nagyon boldogok vagyunk, amikor elkezdtük szervezni, szerettük volna, hogy ne legyen szokványos, így esett január 14-re a választásunk

– mondta lapunknak a Dancing with the Stars táncosa. 

Összeházasodott dr. Nagy Patrícia és Baranya Dávid.
Fotó: Saját

A násznép között foglalt helyet Détár Enikő is, aki a műsor óta is jó kapcsolatot ápol a táncossal. A színésznő meg is lepte a párt egy dallal. A menyasszonyi csokrot meglepetésre egy másik Dancing with the Stars táncos, Mikes Anna kapta el. 

Kulcsár Edina és Csuti most már nem közös háza táján a héten is akadt téma, elég vegyes érzelműek. Az már biztos, hogy az üzletember új párja is egy szépségkirálynő, Sudár Bianka. A Bors írta meg, hogy a 26 éves vidéki lány az egyetemen most kezdi a mesterképzést, ami Csuti számára nagyon vonzó. Kapcsolatukat próbálták, de nem tudták titokban tartani.

Sudár Bianka és Csuti
Fotó: Bors-Youtube

Az exfeleség arra a rajongói kérdésre, hogy mire a legbüszkébb, azt felelte, egyértelműen arra, hogy a Miss World világversenyen második helyezést ért el. Ezzel ő a legsikeresebb magyar szépségkirálynő. Ami számára azért is fontos, mert azon a versenyen nemcsak a szépség, de a finom lélek is sokat nyom a latban a bírálatoknál.

A kommentelők nem igazán mélyültek el az influenszer mondanivalójában, mindjárt azt kezdték el rebesgetni, hogy ez egy Csutinak és új párjának szánt üzenet lehet valószínűleg a harmadik gyerekét váró nő részéről.

"Véletlen egybeesés az, hogy a szépségkirálynői múltjáról ilyen bőven beszél a méltatás után? Azok után, hogy nemrég derült ki, hogy Csuti egy Miss Queen Hungarys lánynak csapja a szelet…" – írta valaki.

Edináék mellett a hét talán legnagyobb kérdése mégis az, vajon összeházasodott-e Tóth Vera és Pauli Zoli? A szerelmesek három éve alkotnak egy párt, a meseszép Dominikáról posztoltak egy némiképp gyanús fotót. A képen a boldogságtól kicsattanó pár mellett egy esküvői helyszínt látunk, és egy sokat sejtető megjegyzést Zolitól...

Hát ez is eljött

 – írta a kép alá. 

A zenénél maradva, nagy vihart kavart a Fekete Vonat koncertje, ami a vártnál kevesebb bevételt hozott. A kedélyek nem csillapodtak a héten sem, mentek az üzengetések ide-oda. Kiderült, mivel magyarázza a szervező a veszteséges fellépést. A Bors más producert is megkérdezett a témában. 

Fekete Vonat
Fotó: Bors

Végül pedig, esküvőből soha nem elég. Vastag Csaba egy igazán elegáns, esküvőre való outfit-ben pózolt közösségi oldalán. Az énekes már korábban azt mondta, megadják a módját a nagy napnak, rendesen megszervezik. Talán az új évvel ennek is eljött az ideje?



 



 



 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás