RETRO RÁDIÓ

Valóra vált álom! Kökény Dani elárulta, kire költi a nyereményét





Kökény Dani álma valóra vált: saját erejéből megmentheti családját a mélyszegénységtől, ám mindenekelőtt végre nyugodt otthont biztosíthat nekik. A Sztárban sztár leszek! győzteseként milliomos lett és egy ország ismerte meg a nevét.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.13.
Sztárban sztár leszek döntő Majka

Kökény Dani megható történetével belopta magát a nézők szívébe, tehetségével pedig olyannyira lenyűgözte őket, hogy vasárnap este a legsokoldalúbb előadónak szavazták meg. A 17 éves fiú lett ugyanis a Sztárban sztár leszek! harmadik szériájának győztese, így 10 millió forint és egy lemezszerződés tulajdonosa is. Dani a Borsnak elmondta, bár még képtelen mindezt felfogni, de végtelenül boldog, amiért végre segíthet a családján.

Ahogy arról korábban az énekes is mesélt, nyáron kilakoltatták őket, így a fiatal fiú jelenleg egy átmeneti szálláson él nagyszüleivel, akik egyéves kora óta nevelik, miután édesanyja lemondott róla.

Rengeteg nélkülözés és munka után végre megfordult a sorskerék és teljesülhet a tinédzser kívánsága, idén karácsonykor nem csak az üres asztalt ülheti körbe szeretteivel.

Hihetetlen ez az egész! Ez alatt a tíz hét alatt szerintem többet fejlődtem, mint az életben 10 év alatt. Nagyon sokat adott ez a műsor és rengeteg gátlást sikerült leküzdenem, ami az életben is hasznomra fog válni. Szerintem a nézők is látták, hogy a jellemem is sokat fejlődött, de a lényeg, hogy még nem is fogtam fel igazán, hogy tényleg én nyertem

 – mondta mosolyogva Dani, akinek nagymamája sírva fakadt az eredményhirdetéskor.

Nagyon sírt, izgultam is, nehogy rosszul legyen, mert a vérnyomásával vannak gondok, de borzasztóan jó érzés, hogy itt volt, amikor ez megtörtént velem

 – áradozott az énekes, aki a főnyereménnyel szó szerint megváltoztathatja a családjuk életét. Egy biztos, minden forintnak meg lesz a helye.

Az élet már megtanított arra, hogy a pénzt nagyon meg kell becsülni és úgy kell használni, hogy a környezetemre is pozitív hatással legyen. A nyereményt a családomra fogom költeni, mert úgy érzem, hogy a győzelmem nemcsak az én érdemem, hanem az övék is. Mellettem voltak, ők tettek azzá, aki most vagyok. Nekik akarok megfelelő életet biztosítani. Mivel most egy ideiglenes szálláson lakunk, az első dolgom az lesz, hogy hosszú távra megoldjuk a lakhatásunkat. Ezért dolgoztam eddig és ezután is mindent megteszek azért, hogy a családomnak jó élete legyen

 – mondta elszántan Kökény Dani, akire nagymamája végtelenül büszke.

Nem tudom szavakba önteni, amit érzek. Fenomenális, de még mindig nem fogtam fel igazán, hogy Dani tényleg győzött. Amikor Tilla kimondta a nevét nagyon rosszul lettem, azt hittem, hogy el fogok ájulni. Szerencsére nem történt semmi baj, de az biztos, hogy ki kell pihenni az elmúlt időszakot és meg kell ünnepelnünk otthon Danit – mondta meghatódva a nagymama.

kökény dani, sztárban sztár
Dani rengeteget fejlődött a műsor alatt. Nyereményéből végre segíthet a családján

Két baleset is történt a kulisszák mögött

Ketten is majd a lábukat törték a Sztárban sztár leszek!-ért. Azaz egy valaki szó szerint eltörte, hiszen Kálóczi Réka az első élő adásig sem jutott el, miután a táncpróbán térdre esett és meg kellett műteni. A fiatal lánynak esélye sem volt színpadra állni, nem valósulhatott meg az álma, de legalább vasárnap egy közös produkcióban láthatták őt a nézők.

Bari Laci is az egyik próbán járt pórul, de szerencsére neki nem tört csontja, „csak” a szalagok nyúltak ki a térde körül. Járógipszet kapott és hetekig csak ülve énekelt a színpadon. Talán épp emiatt, de Laci a döntő előtt kiesett, és a Borsnak bevallotta, a tehetetlenség teljesen kikészítette.

Nagyon frusztráló volt úgy készülni, hogy míg a többiek a koreográfiát tanulták, én nem tudtam megmozdulni a színpadon. Igyekeztem az éneklésre és a mimikámra helyezni a hangsúlyt, de nem jutottam el így a végéig

 – mondta Laci, akinek még a fináléban is sínben volt a lába, ám kiderült, hamarosan megszabadulhat tőle. 

Ha pihentetem, akkor már levehetem néha a járógipszemet. Az a baj, hogy most a másik lábam fáj, mivel az elmúlt hetekben csak azt terheltem. Egy biztos, ahhoz, hogy teljesen megerősödjön, még hátravan a gyógytorna.

sztárban sztár leszek
A zsűri állva tapsolt

Nem nyertek a versenyzői, kiakadt Majka

Vasárnap este kihirdették a Sztárban sztár leszek! harmadik szériájának győztesét. Az utolsó pillanatig nagy esélyes volt Majka két versenyzője Yuli és Kaly Roland is. A kubai származású énekesnőt imádta a közönség, az elmúlt 10 hétben 5 alkalommal választották meg a hét győztesének. Talán ezért is érte mesterét váratlanul, hogy végül csak harmadik lett. Aztán jött még egy hideg zuhany, ám ekkor már Majka grimaszolva, feszülten járkált fel-alá a mesterek pultja mögött. Nagyon szorított a versenyzőjének, ám Roland alulmaradt Kökény Danival szemben. Nyilván érthető, hogy Majkának nehezére esett mosolyogni az eredményhez, de arra senki nem számított, ami ezután történt. Mind a négy mester a színpadra vonult, hogy egy pohár alkoholmentes pezsgővel koccintson a két finalistával, ám Majka csak belekortyolt, majd grimaszok kíséretében, hanyagul a háta mögé, a színpad padlójára öntötte a pohár tartalmát. Meglehet, hogy nem ízlett neki a gyerekpezsgő, de az is lehet, hogy csak „savanyú volt a szőlő” és képtelen volt felülkerekedni önmagán. A mestert a Bors szerkesztősége is kereste a finálé másnapján, hogy megkérdezzék, milyen érzések kavarognak most benne, de nem sikerült utolérniük.

majka, sztárban sztár leszek
Jól látszik, hogy a mester kiborítja a pohár tartalmát




 





Ezeket olvastad már?
Végső búcsút vettek Tordy Gézától, a nemzet színészétől – galéria!

Végső búcsút vettek Tordy Gézától, a nemzet színészétől – galéria!

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Lehullt a lepel és kiderült, együtt van-e valójában a Házasság első látásra két szereplője

Lehullt a lepel és kiderült, együtt van-e valójában a Házasság első látásra két szereplője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás