Gabriela Spanic több lakást is megnézett: szeretné, ha Magyarország lenne a második otthona

A színésznő és a kisfia imádja az országunkat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.24.
ingatlanok Gabriela Spanic költözés

A Paula és Paulina sztárja, a Dancing With the Stars című műsor forgatásai alatt megszerette Budapestet. Spanic korábban ugyanis versenyzőként, és zsűritagként is szerepelt a TV2 műsorában. Tavaly lapunk is beszámolt róla, hogy a latin-amerikai színésznő és kisfia is annyira megkedvelte a fővárosunkat, hogy szívesen ideköltöznének. Idén pedig az új évad forgatása alatt Gabriela ingatlanokat is megtekintett Budapesten - számolt be róla a Blikk.

Gabriela Spanic ingatlanokat tekintett meg Budapesten /Fotó: TV2

"Több lakást is megnézett, igaz, azt még nem tudja, hogy vásárolni szeretne-e vagy inkább hosszabb távon bérelni, de felmérte, mik a lehetőségei és merre lenne érdemes esetleg kialakítani egy második otthont Mexikó mellett"

– mesélte a lapnak az ingatlanpiacon dolgozó informátora. Korábban a latin-amerikai telenovella főszereplője elárulta, hogy nem egész évre költözne Magyarországra a kisfiával, csupán a nyári időszakra, ugyanis nem bírják a hideg téli időjárást. Idén tavasszal ráadásul még az édesapjának is megmutatta Magyarországot, akinek szintén szimpatikus volt kicsiny hazánk.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás