Se veled, se nélküled kapcsolat ihlette meg Pál Dénest





Keserédes szerelemnek állít emléket a Legyen úgy, mint rég.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.24.
se veled se nélküled

– Kicsit új lesz ez a stílus a hallgatóságnak is, de nagyon a sajátomnak érzem. Bízom benne, hogy eléri a közönségét. Egy se veled, se nélküled kapcsolat ihlette a szöveget. Évekkel ezelőtt kerültem én is ilyen helyzetbe, amikor hiába tudtam, hogy annak a szerelemnek véget kell érnie, mégsem tudtam elengedni, túllépni a múlton – árulta el Dénes. – Fájón ismerős ez a helyzet mindenkinek, akinek ért véget kapcsolata. Akkor azt gondolod, a világnak is vége, de szerencsére az én világom folytatódott – nevetett az énekes, aki hamarosan megnősül, így bízik benne, hogy ezekkel az érzésekkel már nem kell szembesülnie.

A dalhoz illő, különleges képi világú klipben Dénes nemcsak főszereplőként vett részt, a vizuális elemek jó részéért is ő felelt.

- A látványvilág nagyon különleges. Olyan vetítések mennek a háttérben, amiket először ott, a forgatáson rögzítettünk nappali fényben, majd egy vágó – akinek normál esetben csak a forgatás után kezdődne a munkája – a helyszínen készített belőle anyagot – magyarázta Dénes. – A forgatás másik felében egy különleges technika segítségével ezeket a felvételeket már a sziklákra, hátterekre tudtuk vetíteni, így szimbolizálva az emlékeket. Ezzel a technikával foglalkozom egyébként, nemcsak a saját klipemben, más kisfilmekben is dolgoztam, egyre többen kérnek fel. Természetesen a fő az életemben az éneklés marad, de örülök annak, hogy össze tudom kötni a kettőt és ezzel egy még komplexebb, izgalmasabb kisfilm kerül a közönség elé – tette hozzá.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás