Szívszorító: így hozza össze Berki Krisztián tragédiája Mazsit és Hódi Pamelát





Az elmúlt években gyakran került összetűzésbe Hódi Pamela és Berki Mazsi. Úgy tűnik, Berki Krisztián halála végleg elásta a két nő között a csatabárdot, és a megtört özvegy egyik legnagyobb támasza épp az FTC-kapus exe lett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.13.
Szívszorító

Hódi Pamela és Berki Mazsi rossz kapcsolata azóta tart, amióta Berki a nyilvánosság előtt is felvállalta szerelmét Mazsival. Mindig volt feszültség a két nő között, azonban múlt péntek óta minden megváltozott. Berki Krisztián halálának reggelén a fájdalom, a veszteség, a tragédia minden eddigi nézeteltérést felülírt, átvette a helyét az együttérzés és a gyász. A veszteségük is közös, hiszen bár Pamela és Krisztián évekkel ezelőtt új életet kezdett más oldalán, közös gyermekük, Natasa Zselyke egy életre összekötötte őket – írja a Bors.

Egyeztetnek a temetésről is

A május 6-ai reggel volt igazán fordulópont az életükben, ami egy életre megváltoztatta a kapcsolatukat. Miután Berki a bérelt lakás teraszán összeesett és életét vesztette, a két nő csaknem egyszerre érkezett a helyszínre. A Tények felvételén is látszódik, hogy szinte egymásba kapaszkodva próbálták feldolgozni, hogy Krisztián nincs többé. Bár Mazsinak és Pamelának nem volt túl rózsás a viszonya, a Bors megtudta, most egymást vigasztalva próbálják feldolgozni a tragédiát.

Egy, a Pamelához közelálló ismerős arról számolt be, mindkét nő most rendkívül nehéz napokat él át.

– Pamelának a szakításuk után nagyon megromlott a viszonya Krisztiánnal, éveken keresztül a médiában, a nyilvánosság előtt zajlott a harcuk. Neki most elsősorban a kislánya miatt kell erősnek maradnia, de közben igyekszik támogatni a megtört Mazsit is. Mindkettőjük számára ez nagy veszteség, egymást próbálják lelkileg is segíteni. Kapcsolatban vannak, és miközben visszavonultan gyászolnak, a gyakorlati kérdésekben is igyekeznek együttműködni, például arról is egyeztetnek, hogy milyen módon adják meg a végtisztességet Krisztiánnak. Ilyenkor nem könnyű dönteni a temetés körüli kérdésekről. Az talán segít a jelenlegi helyzetben, hogy egy ideje kapcsolatuk rendeződni látszódott, és igaz, hogy nem voltak barátnők, de sikerült elásniuk a csatabárdot – mondta el a Borsnak az ismerős.

Minden lépésüket összehangolják

A barát szavait alátámasztja, hogy a tragédia utáni legnehezebb első két napban is egyeztetett egymással a két nő, amikor a nyilvánosság felé fordultak. Úgy tudjuk, megállapodtak abban, hogyan kommunikáljanak a nyilvánosság felé. Bár furcsa egybeesésnek is gondolhatnánk, hogy mindketten egy-egy megható fotóval búcsúztak Krisztiántól, minden bizonnyal ezt is egyeztették. Míg Pamela Natival, Mazsi a kis Emmával közös fekete-fehér fotót posztolt, azonos mondatok kíséretében: „Fájdalmunk leírhatatlan”. A két édesanya jelenleg mély hallgatásba burkolózott a közösségi médiában, a történtek óta nem „születtek” újabb posztok, pedig influenszerként bizonyára lennének kötelezettségeik…

Mazsi nyilvánosan kért bocsánatot

Hosszú utat járt be a két nő a békülésig, hullámzó volt a kapcsolatuk. Eleinte jóban voltak, amikor Mazsi közvetített Pamela és Berki között azután, hogy már szóba sem álltak egymással. Később azonban megromlott a viszonyuk. A komoly ellentét gyökere Pamela és Krisztián közös kislánya, Natasa Zselyke volt, aki jó kapcsolatba került Mazsival. Egy édesanyában ilyenkor a féltékenység automatikus kialakulhat, de a fő problémát mégis az okozta, hogy a gyermekét folyamatosan a közösségi oldalakon, különböző fotókon látta viszont, holott azt megtiltotta Berkinek és feleségének. Emiatt és a gyerektartás összege miatt évekig bíróságra is jártak, és értelemszerűen Mazsi a férje mellett állt ki, így kerültek Pamelával újra egymással szembe. A békülés tavaly decemberben kezdődött, amikor a médiaceleb és felesége házassága megingott. Mazsi sok mindent átértékelt, és Instagram-sztorijában kért nyilvánosan bocsánatot Pamelától.

Teljesen másképp gondolkodom már nagyon sok mindenről. Úgy gondolom, nagyon-nagyon sok mindenben hibáztam egyébként a múltban, nagyon sok mindent másképp csinálnék. Vannak emberek, akiket megbántottam, és ezt, hiá­ba én nem szándékosan szerettem volna, sajnos teljesen úgy mutatott kifelé, és teljesen átértékelődtem, mióta megszületett a kislányom – írta Mazsi, aki egy kommentelő kérdésére azt is megerősítette, hogy ezeket a sorokat Pamelának címezte. A tragédia tehát egy évek óta tartó háborút zárt le, de alighanem egyikük sem ilyen végkifejlet mentén békült volna.





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás