„Nekem mindig civil párom volt” – Wolf Kati őszintén vallott válásáról és kapcsolatairól – Videó!





Az énekesnő 2019-ben jelentette be, hogy külön utakon folytatják férjével, azóta azonban több kapcsolata is volt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.11.
Őszinte vallomás

Wolf Kati nem szeret sokat beszélni a magánéletéről, azonban a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorának kivételt tett.

Az énekesnő elmondta, hogy bár már a férjétől évek óta külön él, ennek ellenére még mindig tartják a kapcsolatot.

Én nem akarom semmissé tenni azt, hogy az én karrieremben ő sokat segített. Ezért nagyon hálás vagyok neki, és a mai napig jó a viszony, napi szinten beszélünk a gyerekekkel kapcsolatban” – mondta exférjéről Wolf Kati.

Kiemelte, hogy ma már az összes ismert embernek belelátni az életébe, mert ott a saját Instagramja, a Facebookja, ahol minden rajta van.

„De én tényleg fázom attól a gondolattól, hogy Jolika néni a zöldségesnél arról beszélget: „Hallottad anya, Wolf Katinak új manusa van…” – mondta az énekesnő.

Amire Palik visszakérdezett: „Te, és a Wolf Katinak új manusa van?

Nincs” – vágta rá azonnal az énekesnő.

A Dal női zsűritagja elmondta, úgy él, mint minden anyuka: dolgozik, gyermeket nevel és a korábbi férjével is tartja a kapcsolatot, ami a gyerekek miatt fontos.

Majd ha bejelentendőm van kapcsolatilag a nagyközönség felé, meg fogom tenni. Ahogy bejelentettem azt is, hogy válok” – jelentette ki.

A műsorban az is kiderült, hogy több kapcsolata is volt a válása óta.

„Nekem mindig civil párom volt, a férjem is az volt. Akikkel utána együtt voltam, ők is civilek voltak. Soha nem volt egy ilyen óhaj, hogy jelenjünk meg a Story-gálán ketten és lehessen fotózkodni.”





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás