Vizimentőként dolgozott az ultraszexi lány, ő is indul a Tündérszépek szépségversenyen - Fotók!





Van aki a médiába akar bekerülni, de van aki csak meg akarja mutatni, milyen szexi tud lenni. Három versenyzőt mutatunk meg ezúttal a Tündérszépek szépségverseny idei versenyzői közül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.24.
Tündérszépe

Idén immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, melyre 18-29 év közötti hölgyek jelentkezhetnek március 22-ig a tunderszepek.hu oldalon. Az elismerés mellett értékes nyeremények és felejthetetlen élmények várják a jelentkezőket.

Az eddigi jelentkezők közül most bemutatunk három gyönyörű Tündérszépek jelöltet.

Fehér Fanni

A 21 éves Fehér Fanni smink- vagy ruhamodell szeretne lenni. A versenyfelhívást egy közösségi média oldalon vette észre és úgy gondolta belevág.

„Szeretnék a médiába bekerülni, ehhez jó belépő lehetne ez a verseny. Fotóztak már, de azok inkább amatőr felkérések voltak, és volt olyan is, aminél nem voltam biztos benne, hogy csak a fotózásról szólna. Ezért nem is vállaltam. A 163 centim miatt kifutóhoz nem vagyok elég magas, de szívesen lennék smink- vagy ruhamodell. A hétköznapokon csak egy kis tusvonalat húzok, és a szempillámmal foglalkozom, de alkalmanként természetesen használok rúzst, alapozót és egy kis arckontúrt” árulta el a Borsnak Fanni.

Nánási Dorottya

A 19 éves Nánási Dorottya tavaly érettségizett a II. Rákóczi Ferenc gimnáziumban, jelenleg az ELTE-n tanul pedagógia szakon. Több szépségversenyen is indult már, ahol kiemelkedő helyezéseket ért el például tavaly a Miss Hungary-n első udvarhölgy lett.

„Tavaly nyáron Zamárdiban dolgoztam vízimentőként. Van vizsgám, nem jönnék zavarba, ha újra kéne éleszteni valakit. Sulihoz, vagy munkához csak nappali sminket használok, elegánsabb alkalmakkor többet. Egyszer kipróbáltam a műszempillát, de nem tetszett. Bár inkább háttérbe vonulós vagyok, de szeretem a fotózásokat, és a szépségversenyeken ezt az oldalamat is meg akarom mutatni” – mesélte Dorottya.

Kiss Klaudia

A 23 éves Kiss Klaudia egy rendezvényszervezői cégnél dolgozik könyvelőként. Párja ajánlotta neki a versenyt.

„Alapvetően sportosan öltözködöm, de bulikban szeretek csinos és elegáns lenni. Magassarkút ritkán veszek fel a 170 centis magasságom miatt. Ruhákra nem sokat költök. Ha valami feleslegessé válik, eladom, vagy a párom kishúgának ajándékozom” – mesélte Klaudia.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás