Kiderült, ezért lett ilyen rosszul a Sztárban Sztár versenyzője, orvoshoz kellett vinni





Urbán Edina vasárnap este, amint lejött a színpadról már tudta, hogy baj van. Fájt a tüdeje, gyengének érezte magát, így a Sztárban sztár leszek! versenyzője azonnal orvoshoz fordult.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.06.
ijedtség

Tóth Gabi élő adásban árulta el, hogy versenyzője fellépése az utolsó pillanatig kérdéses volt. Urbán Edina hangja szinte teljesen elment, fájt a torka, ám végül sikerült összeszednie magát, és produkciójával lenyűgözni a Sztárban sztár leszek! mestereit. Edina továbbjutott, azonban nem gyógyult meg, a Borsnak beszélt az állapotáról.

„Az élő adás előtti héten már nagyon meg voltam fázva, alig volt hangom, tényleg megijedtem, hogy egyáltalán el tudom-e énekelni a dalomat, szóval kicsit szorongtam is emiatt, mielőtt színpadra álltam. Szerencsére Gabi megnyugtatott, hogy az adrenalin akkora drog lesz, hogy minden fájdalmam megszűnik majd az élő adásban. Igaza lett, de miután lejöttem a színpadról éreztem, hogy valami nincs rendben” – kezdte Edina, aki hétfő reggel azonnal orvoshoz fordult az ijesztő tünetekkel.

„Miután lejöttem a színpadról éreztem, hogy valami nincs rendben” – mondta Edina.

„Nagyon fájt a tüdőm és nyomott a mellkasom, így elmentem az orvoshoz. Kiderült, hogy nem vagyok megfázva, vírusos sem vagyok, hanem komoly allergia kínoz. Még nem tudni, hogy pontosan mire vagyok érzékeny, de ettől fáj a torkom és a kelleténél többet tüsszögök is. Kaptam gyógyszert és inhalálni is kell. Szerencsére az allergiagyógyszer nem álmosít, így jól tudok koncentrálni a próbákon. A hangom még nem tökéletes, reggelente rekedt vagyok, de délutánra sikerül bemelegítenem a hangszálaimat” – mondta Urbán Edina, aki most vasárnap egy világhírű férfi előadó, Rick Astley bőrébe bújik, így kivételesen jól jöhet neki a rekedtes, mély hang.

Soha nem hord körömcipőt

Urbán Edina múlt vasárnap életében először vett fel magas sarkú cipőt. Nem volt könnyű helyzetben, hiszen sarkok nélkül is magas teremtés.

„Szerintem a körömcipőben úgy 190 centi magas lehettem. Nehéz volt a színpadon egyensúlyozni benne, és bevallom, izgultam is, mielőtt kitipegtem benne, mert életemben először volt rajtam magas sarkú.”





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás